Νεο trailer του «Side Effects» του Soderbergh

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ο Steven Soderbergh μπορεί να έχει πει κατά καιρούς ότι το «άθλημα» της σκηνοθεσίας και ετοιμάζεται να βγει στην σύνταξη, αλλά μια που το λέει και μια που το αναιρεί. Πέρσι έβγαλε 2 ταινίες και φέτος ξεκινάει δυναμικά με το “Side Effects”. Η νέα του ταινία (που στην πολύ αρχή της είχε ονομαστεί κι ως “Bitter Pill”) εξετάζει τον κόσμο της ψυχοφαρμακολογίας (της επιστήμης που ερευνά την επίδραση των φαρμάκων στο μυαλό του ανθώπου) και πρωταγωνιστούν οι Channing Tatum, Rooney Mara, Jude Law και Catherine Zeta-Jones.

Oι Tatum και Mara κάνουν ένα πετυχημένο ζευγάρι, τον Martin και την Emily όπου ένα φάρμακο το οποίο γράφει ο ψυχίατρος της (Law) στην Emily, για το άγχος της, έχει περίεργες επιδράσεις πάνω της. Η παλιά καραβάνα, και πολυετής συνεργάτης του Soderbergh, Scott Z. Burns («Contagion«, «The Informant!«), υπογράφει το σενάριο.

Το δεύτερο trailer της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε όπου, αν και μικρό, καταλαβαίνεις πως θα κινηθεί για άλλη μια φορά ο Soderbergh. Δες το κι εσύ παρακάτω και δες εδώ και δυο πόστερ από την ταινία καθώς και το πρώτο trailer της που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φλεβάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ