Απόσταση ασφαλείας από Άγιους Βασίληδες. Trailer του Silent Night.

...

Γράφει η Αγγελική Ρούσκα 

Κανείς δεν ξέρει που θα βρισκόμαστε φέτος τα Χριστούγεννα.  Υγεία να έχουμε να τα περάσουμε, αλλά ας κρατήσουμε μία απόσταση από τους Άγιους Βασίληδες.  Ποτέ δεν ξέρετε, μπορεί πάνω στο “τρίγωνα κάλαντα σκόρπισαν παντού” να σκορπίσουν τίποτα εντόσθια.   Συγχωρέστε με για το gore της υπόθεσης αλλά κυκλοφόρησε το trailer του Silent Night και μ’ έβαλε σε πειρασμό.  Πρόκειται για το remake της ταινίας Silent Night, Deadly Night  του 1984, το οποίο είχε φάει ένα μικρό ban τότε για τον απλούστατο λόγο ότι ο χοντρομπαλάς παππούς με τα δώρα μας έκανε χοχοχο κρατώντας ένα τσεκούρι.  Καθόλου καλό πρότυπο για τα παιδιά ξέρετε.

Στην καινούρια έκδοση από την Anchor Bay Films, ο Άη Βασίλης κυκλοφορεί με φλογοβόλο, με τσεκούρι βεβαίως, με τάζερ ιδιαίτερα υψηλών βολτ για να βεβαιωθούμε ότι το θύμα ψήθηκε για τα καλά και έχει μία τάση για τις γυμνόστηθες κορασίδες που τσιρίζουν.

Σκηνοθετημένη από τον Steven C. Miller (μπιμουβιάς μην το ψάχνετε) και ένα cast που περιλαμβάνει τους  Malcolm McDowell, Donal Logue, Ellen Wong και άλλους που όλο και κάπου τους έχουμε δει.

Σας ευχόμαστε προκαταβολικά Merry Christmas…hohoho!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ