Οι Simpsons παρωδούν posters διάσημων ταινιών

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντoνή

Είναι γνωστό πως οι Simpsons φροντίζουν να καυτηριάζουν με ιδιαίτερο τρόπο τον σύγχρονο, αμερικάνικο τρόπο ζωής και όλα τα κακώς κείμενα που βλέπουν στο πολιτικό, παγκόσμιο και σοου-μπνιζνεσικό στερέωμα.  Φυσικά αυτός είναι και ο λόγος που η σειρά συνεχίζει να παραμένει δροσερή και επιτυχής μετά από 23 χρόνια προβολής!

Έτσι λοιπόν κάποιοι (και συγκεκριμένα η Claudia-R) σκέφτηκαν να προσαρμόσουν τους αγαπημένους μας, κίτρινους ήρωες σε μερικά από τα πιο διάσημα κινηματογραφικά posters, με απρόσμενο χιουμοριστικό αποτέλεσμα.  Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα που βρήκαμε στο διαδίκτυο, στο laugh bite της ημέρας.   Ανάμεσα στις διάσημες ταινίες που παρωδούνται, είναι το «Breakfast at Tiffanys», «The Dark Knight», «Reservoir Dogs», «The Clockwork Orange» και πολλές άλλες.

Προσωπική, αγαπημένη επιλογή είναι το διασκεδαστικό «Reservoir Dogs», το «Planet Terror» και το «Shaun of the Dead».  Εσάς, ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ