Επιτέλους ήρθε το trailer του Sin City 2

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος Το τρέιλερ του Sin City: A Dame to Die For έφτασε και είναι το ίδιο εντυπωσιακό, το ίδιο στυλιζαρισμένο και το ίδιο βίαιο...

maxresdefaultΓράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Το τρέιλερ του Sin City: A Dame to Die For έφτασε και είναι το ίδιο εντυπωσιακό, το ίδιο στυλιζαρισμένο και το ίδιο βίαιο με την πρώτη ταινία. Ακολουθώντας την επιτυχημένη συνταγή του πρώτου μέρους που είχε βγει στους κινηματογράφους 9 χρόνια πριν και με μια πολυπαθή παραγωγή που είχε κολλήσει για αρκετό καιρό, ο σκηνοθέτης Robert Rodriguez και ο δημιουργός του κόμικ Frank Miller υπόσχονται μια noir περιπέτεια το ίδιο σκοτεινή και ενδιαφέρουσα.

Στο τρέιλερ βλέπουμε όλους τους παλιούς γνώριμους από την πρώτη ταινία Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Powers Boothe, Jaime King και μερικούς ακόμα νέους χαρακτήρες που θα τους υποδύονται οι Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Eva Green (στο ρόλο της Dame), Ray Liotta και άλλους που τολμούμε να πούμε ότι είναι απολύτως ταιριαστοί με την αισθητική και το θέμα της ταινίας.

Δεν αποκαλύπτονται πολλά πράγματα για την υπόθεση, άλλα όσοι είστε φαν και έχετε διαβάσει το κόμικ θα ξέρετε ότι το σενάριο είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον από αυτό του πρώτου μέρους. Αλλά βλέπουμε όλα όσα περιμένουμε. Την Jessica Alba να χορεύει αισθησιακά και όλη τη σκοτεινή ατμόσφαιρα με τους καυγάδες και τις εξαιρετικά εύστοχες κομιξικες εικόνες που έκαναν το πρώτο μέρος τόσο ενδιαφέρον από άποψη φωτογραφίας και όχι μόνο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον ερχόμενο Ιούλιο για να να κάνει κάνει το κινηματογραφικό μας καλοκαίρι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Μέχρι τότε απολαύστε το παρακάτω τρέιλερ.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ