Στα παρασκήνια του «Sin City: A Dame to Kill For»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Sin_city_a_dame_to_kill_for_2014_nancy_poster_by_camw1n-d7awdweΤην Πέμπτη 21 Αυγούστου η πολυπόθητη συνέχεια του Sin City,  «A Dame to Kill for»,   θα κάνει και επίσημα πλέον πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες, σε μια κινηματογραφική εβδομάδα όπου σίγουρα θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή, μαζί με το «Chef» του Jon Favreau.

Το 2005 το «Sin City» είχε εντυπωσιάσει το κινηματογραφόφιλο κοινό-και οχι μόνο-χάρη στην εκπληκτική σκηνοθεσία του Robert Rodriguez, που έμοιαζε απευθείας βγαλμένη από τις σελίδες των ομώνυμων graphic novels του Frank Miller.

Τώρα, εννέα χρόνια μετά, η συνέχεια της αμαρτωλής πόλης έρχεται με πολλά γκάζια και ακόμα πιο προκλητική, σε μια ταινία που τον πρώτο λόγο έχουν οι σαγηνευτικές γυναίκες και οι σκληροτράχηλοι άντρες.

Η πρωταγωνιστική ομάδα είναι πραγματικά θαυμαστή-Josh Brolin, Eva Green, Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Jessica Alba, Rosario Dawson και Ray Liotta, μεταξύ άλλων-και όπως μπορείς να δεις από τα παρασκήνια που ακολουθούν, μάλλον ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε για την πιο bad ass ταινία του φετινού καλοκαιριού.  Λίγες μέρες έμειναν ακόμη.  Αναμένουμε!

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ