Φρέσκο χορταστικό trailer για το «Sin City: A Dame to Kill For»

...

sin-city-a-dame-to-kill-for-poster-eva-greenΓράφει ο Γιάννης Μόσχος

Το «Sin City: A Dame to Kill For» είναι μια από τις ταινίες που περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία και φυσικά αυτό το κατάλαβε και η Dimension Films αφιερώνοντας μια ολόκληρη ώρα στο πάνελ της στο Comic-Con. Και με τόσα αστέρια στο καστ πώς μπορείς να κάνεις διαφορετικά; Οι Robert Rodriguez και Frank Miller παρουσίασαν εκεί ένα νέο trailer της ταινίας που ξεπερνά σε διάρκεια τα 3 λεπτά και τώρα που κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο μπορούμε να συντονιστούμε πλήρως τον ενθουσιασμό των οπαδών.

Πρόκειται για την πιο ποκαλυπτική ματιά στο φιλμ μέχρι σήμερα προσφέροντας περισσότερη βία, περισσότερο σεξ και δράση πέρα από τα όρια. Φυσικά η Eva Green πρωτοστατεί ως dame του τίτλου, αλλά κάθε μέλος του καστ φαίνεται να βρίσκει το ρόλο του. Οι Bruce Willis, Jessica Alba, Rosario Dawson, Jaime King, Jude Ciccolella, Powers Boothe και Mickey Rourke επιστρέφουν και οι Eva Green, Josh Brolin, Jamie Chung, Joseph Gordon-Levitt, Dennis Haysbert, Marton Csokas, Christopher Lloyd, Julia Garner, Juno Temple, Ray Liotta, Stacy Keach, Christopher Meloni, Lady Gaga, Jeremy Piven και Crystal McCahill προστίθενται, και τύφλα να έχουν οι Avengers.

Το «Sin City: A Dame to Kill For» κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 21 Αυγούστου και φαίνεται ακόμη πιο κοντά στο υλικό του Miller και από την πρώτη ταινία του 2005. Δηλώνουμε έτοιμοι για μια ανεπανάληπτη εμπειρία και ελπίζουμε να μη διαψευστούμε.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ