Πρώτο trailer για το «Sing»

Η νέα δουλειά της Illumination Entertainment

Για την Illumination Entertainment το 2015 ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο: Με το Minions που βγήκε στις αίθουσες ως spin-off του Despicable Me, η εταιρεία κατατάχθηκε ανάμεσα στους καλύτερους του animation, καθώς το film ήταν ένα απο τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών. Επόμενη κυκλοφορία στο πρόγραμμα της είναι το The Secret Life of Pets. Η νέα ταινία που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με το trailer και μόνο, μας εξιστορεί τις περιπέτειες μιας ομάδας σκύλων και γατιών της Νέας Υόρκης.

Πριν το τέλος του 2016, η Illumination θα κυκλοφορήσει το Sing. Ακριβώς για τα Χριστούγεννα, η νέα αυτή ταινία, θα επιχειρήσει να μας αφήσει για άλλη μία φορά να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στον κόσμο των ζώων αλλά όχι όπως τον ξέρουμε…
Αυτήν τη φορά, πλάσματα απ’όλο το ζωικό βασίλειο διαγωνίζονται σε κάτι που μοιάζει με το American Idol. Το trailer μόλις κυκλοφόρησε και δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε (αλλά και να το ακούμε).

Στα ζώα του Sing δανείζουν τη φωνή τους μεγάλοι stars όπως ο Matthew McConaughey, ο Taron Egerton, η Reese Witherspoon αλλά και η υπερδραστήρια Scarlett Johansson, που απο την γιγάντια Kaa του «Jungle Book» μεταμορφώνεται σε σκαντζόχοιρο-θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Στο Sing επίσης ακούγονται ο Seth McFarlane, ο Nick Offerman, ο John C. Reilly, η Jennifer Saunders, ο Peter Serafinowicz, και ο Nick Kroll. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Garth Jennings, ο οποίος στο παρελθόν είχε συμμετοχή στο Son of Rambow και στο The Hitchhikers Guide to the Galaxy.

Το trailer είναι διασκεδαστικό χωρίς να είναι τόσο έξυπνο όσο αυτό του The Secret Life of Pets, το οποίο σίγουρα θα πετύχει καλά νούμερα στο box office φέτος το καλοκαίρι. Επίσης, το Sing θα έχει να ανταγωνιστεί την επιτυχία του Zootopia, το οποίο επίσης διαδραματιζεται σε έναν κόσμο που τα ζώα ζουν σε κοινωνία σαν αυτή των ανθρώπων. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φανατικοί τηλεθεατές του American Idol θα διασκεδάσουν καθώς (όπως βλέπουμε και στο trailer) οι πρώτες οντισιόν του διαγωνισμού θα είναι εξίσου διασκεδαστικές όσο αυτές των ανθρώπων (για παράδειγμα το γουρούνι ντυμένο με λαμέ φόρμα να τραγουδάει Lady Gaga).

Χρήστος Σφιάτκος

Παιδί του lifestyle και του κινηματογράφου, ο Χρήστος περνάει τις μέρες και τις νύχτες του στην πόλη διαβάζοντας άπειρα ξένα περιοδικά (καθώς τα ελληνικά έχουν κλείσει), βλέποντας ταινίες, τουιτάροντας και κάνοντας (συνήθως) μεταμεσονύχτιους περιπάτους με τον σκύλο του στα σοκάκια και τα πάρκα των βορείων προαστίων.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ