Δείτε το τρέιλερ για το πολύ μουσικό «Sing Street»

Η βρετανική μουσική σκηνή των 80's συνεχίζει να εμπνέει

Στον John Carney αρέσει πολύ να ασχολείται με ταινίες που έχουν κύρια θεματική τη μουσική – και νέους μουσικούς φυσικά. Ο Carney έγινε περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό με το «Once» του 2007 που αγαπήθηκε πολύ στο Sundance Film Festival της χρονιάς εκείνης και συνέχισε με το -όχι και τόσο πετυχημένο τελικά – «Begin Again«.

O Carney επιστρέφει στο Sundance και φέτος – αυτό το μήνα δηλαδή – με τη νέα του ταινία «Sing Street», της οποίας το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε από την Elevation Pictures. H ιστορία του «Sing Street» ακολουθεί ένα 14χρονο αγόρι που μεγαλώνει στο Δουβλίνο τη δεκαετία του ’80 και καταφέρνει, με τη βοήθεια του hip cool αδερφού του, να δραπετεύσει από τα στενά δεσμά της οικογένειάς του ώστε να ακολουθήσει το μεγάλο του όνειρο : να μετακομίσει στο Λονδίνο δηλαδή (που ήταν και το κέντρο του κόσμου από μουσικής άποψης τότε) και να φτιάξει ένα συγκρότημα. Το καστ περιλαμβάνει τους Lucy Boynton, Maria Doyle Kennedy, Aiden Gillen, Jack Reynor, Kelly Thornton και Ferdia Walsh-Peelo.

Το «δυνατό» κομμάτι της εν λόγω ταινίας σίγουρα θα βρίσκεται στο soundtrack της : όλες οι 80’s βρετανικές μπάντες που αγαπήσαμε, από τους Duran Duran μέχρι τους Clash.

Δείτε το trailer του «Sing Street» παρακάτω :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ