Ακατάλληλο, υποβλιτικό, trailer του «Sinister»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Είναι δύσκολο να γυρίσεις μια καλή ταινία τρόμου. Λίγες έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν και ακόμα λιγότερες να τρομάξουν. Αλλά μια ταινία, η οποία προβλήθηκε στο φεστιβάλ SXSW στο Όστιν της Αμερικής, κατάφερε και να πετύχει και τα δυο.

Πρόκειται για το “Sinister” του σκηνοθέτη Scott Derickson, του επίσης αρκετά καλού “The Exorcism of Emily Rose”, όπου ενώ το κεντρικό στόρι μοιάζει λίγο πολύ κάτι που έχεις ξανακούσει – οικογένεια μετακομίζει σε ένα σπίτι αρχίζουν να συμβαίνουν διάφορα περίεργα πράγματα – αλλά καταφέρνει να εξελιχθεί σε κάτι αρκετά πιο τρομαχτικό. Οι πρώτες κριτικές μιλάνε για μια αρκετά καλή, δυνατή, ταινία τρόμου όπου καταφέρνει όχι απλά να σε τρομάξει αλλά να χεστείς πάνω σου! Υπερβολικό ή όχι, στο Rotten Tomatoes έχει 100% με μέσο όρο 7/10 μέχρι στιγμής. Καθόλου κακό για μια τέτοιου είδους ταινία.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και όταν το είδα είχε καταφέρει να με ανατριχιάσει. Μπορεί να έφταιγε ότι το είδα μόνος μου, βράδυ, στο σπίτι… Σήμερα κυκλοφόρησε κι ένα red band, ακατάλληλο, trailer όπου καταφέρνει πολλά περισσότερα από το προηγούμενο μιας και χωρίς ίχνος διαλόγου, μόνο με μουσική και ηχητικά εφέ, σε υποβάλει. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ethan Hawke και κυκλοφορεί τον Οκτώβριο στις Αμερικάνικες αίθουσες. Δες το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ