Νεκρός σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο Paul Walker

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

2_kopija_(2)Ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Paul Walker, έχασε την ζωή του το απόγευμα 30 Νοεμβρίου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός, χτύπησε σε ένα δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Παρά την προφανή ειρωνεία που ήθελε πολλούς στην αρχή να τον τοποθετούν πίσω από το τιμόνι, προβάλλοντας στον αντίποδα την καριέρα του 40χρονου ηθοποιού ως πρωταγωνιστή του «Fast and the Furious» franchise, αποκαλύφθηκε τελικά πως οδηγός ήταν ένας φίλος του, με τον οποίο επέστρεφαν από φιλανθρωπική εκδήλωση της οργάνωσης «Reach out Worldwide», την οποία είχε ιδρύσει ο ηθοποιός.

Ο Walker βρισκόταν ήδη στο στάδιο των γυρισμάτων της έβδομης συνέχειας του «Fast and the Furious», ενώ είχε ήδη ολοκληρώσει και την συμμετοχή του στο αστυνομικό «Brick Mansions», το οποίο βρισκόταν ήδη στο στάδιο του post-production.

Να θυμίσουμε πως ο Walker αποτελούσε έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιού τόσο του Χόλιγουντ, όσο και του κοινού, επιλέγοντας να πρωταγωνιστεί κυρίως σε τετράτροχες περιπέτειες και crime ταινίες.  Χαρακτηριστική υπήρξε επίσης η φιλανθρωπική του δράση, η οποία κάλυπτε ένα μεγάλο κομμάτι της off-screen ζωής του όμορφου ηθοποιού.

Πόσο κρίμα.  Καλό ταξίδι…

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ