Δες το teaser trailer του «Skyfall»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Όπως σου είχαμε πει, σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer του πολυαναμενόμενου “Skyfall”. Όλοι αναμέναμε να δούμε τι θα μπορούσε να προσφέρει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Sam Mendes στον ελκυστικό κόσμο της κατασκοπείας του Ian Fleming που τόσα χρόνια γοητεύει το κοινό του, και το αποτέλεσμα, από τις πρώτες εικόνες του trailer, δείχνουν εντυπωσιακά.

Πρόκειται για την τρίτη ταινία του James Bond στην οποία πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig και η αλήθεια είναι πως θεωρείται ένας από τους καλύτερους που έχουν μπει στον ρόλο του 007, κι όχι άδικα. Τo trailer που ακολουθεί είναι ακριβώς αυτό που λεει: teaser, δεν δείχνει πολλά αλλά σε κάνει να θες να δεις περισσότερα. Και πραγματικά ανυπομονούμε. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν οι Javier Bardem, Ralph Fiennes, Albert Finney, Berenice Malohe και Naomie Harris.

Απόλαυσε τo trailer παρακάτω.

Επίσης κυκλοφόρησε κι ένα super trailer που στην ουσία δείχνει το teaser trailer συνοδευόμενο με ένα trailer για το video game που βασίζεται στη ταινία. Μπορεί κι αυτό να το απολαύσεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ