Οι τίτλοι αρχής του «Skyfall»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

To Skyfall γνωρίζει τεράστια επιτυχία όπου κι αν παίζεται. Ένα όμως από τα φετίχ των φαν της σειράς, πέρα από τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα γκάτζετς αλλά και τις γυναίκες, είναι και οι τίτλοι αρχής κάθε ταινίας Bond. Πάντα προκαλούν συζήτηση για το στυλ τους και το τραγούδι που τους συνοδεύει.

Και οι 23οι τίτλοι αρχής της σειράς των ταινιών Bond δεν αποτελούν εξαίρεση. O Sam Mendes ζήτησε την βοήθεια του Daniel Kleinman για να δημιουργήσει τους τίτλους αρχής του “Skyfall” με γραφικά, live action και εφέ συνδυασμένα με το τραγούδι της Adele έδεσαν ένα υπέροχο αποτέλεσμα με εξαιρετικά υποβρύχια πλάνα, μπόλικες γυναίκες και τον Daniel Craig να πολεμά με σκιές.

Ο Kleinman δημιουργεί του τίτλους αρχής του Bond από το “Goldeneye”, με εξαίρεση το “Quantum of Solace” όπου είχε πάει σε μια άλλη εταιρεία την ΜΚ 12. Οι τίτλοι αρχής του “Skyfall” είναι από τους αγαπημένους μου, και τους πιο σκοτεινούς που έχεις δει μέχρι τώρα. Μπορείς να τους απολαύσεις παρακάτω χωρίς τα credits. Και ακούγοντάς τους, μάθε πως σκέφτηκε ο Ian Fleming το όνομα του James Bond.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*