Κέβιν Σμιθ εναντίον των Film Independent Spirit Awards

...

Φαίνεται πως χτες δεν ήταν μια καλή μέρα για τον Κέβιν Σμιθ. Διαβάζοντας τις υποψηφιότητες των 27ων Film Independent Spirit Awards και δεν είδε πουθενά την ταινία του «Red State», τα πήρε πολύ αγρία! Άρχισε να βρίζει θεούς και δαίμονες που μια ταινία, τόσο καλή – σύμφωνα πάντα με τα δικά του γούστα και λεγόμενα – όσο η δικιά του, απλά να μην πήρε ούτε μια υποψηφιότητα! Όχι, κύριε. Δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν!

Στο twitter του, δε, έγραψε το παρακάτω: «How the fuck did the @SpiritAwards NOT nominate Michael Parks? Nor John Goodman? Nor Melissa Leo? Fuck your idiotic organization. #FakeIndie.»

Άουτς!

Δηλαδή που να διάβαζε και τις κακές κριτικές που μάζεψε η ταινία. Αναρωτιέμαι τι θα έκανε τότε… Το «Red State» είναι μια ταινία τρόμου (αίμα, δολοφονίες και όλα τα σχετικά) που καλώς ή κακώς είναι ένα είδος ταινιών που δεν παίρνουν καμιά υποψηφιότητα για τέτοιου είδους βραβεία. Θα μου πεις βέβαια μήπως είναι καιρός; Ναι, ίσως να έχεις δίκιο αλλά σίγουρα μια ταινία τόσο μέτρια όσο αυτή του Κέβιν Σμιθ δεν θα κάνει την αρχή.

κ. Σμιθ σας συμπονούμε όλοι για όλη αυτή την «αδικία» από μέρους σας όσο αφορά την ταινίας σας, αλλά μη κάνετε σαν μικρό παιδί που δεν σας παίζουν στα μεγάλα βραβεία. Νομίζω πως είστε υπεράνω. Ή μήπως όχι…;

Ευχαριστώ.

2 Σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

  • pavlos
    1 Δεκεμβρίου 2011 at 1:17 πμ - Reply

    το red state ειναι μια πολυ καλη ταινια πάντως (δραματικό θρίλερ περισσότερο παρά τρόμου κατ’ εμε). παρ’ ολα αυτά, ολιγον τι κατινιστικη η συμπεριφορα του ομολογουμενως!

  • jbbournazos
    1 Δεκεμβρίου 2011 at 9:34 πμ - Reply

    Σοβαρά είπε τέτοιο πράγμα; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Άμα θέλει βραβείο για το Red State να πάει στα Χρυσά Βατόμουρα..