Επιβεβαιώθηκε το sequel της Χιονάτης

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ένα από τα σκάνδαλα της χρονιάς ήταν ότι η Kristen Stewart απατούσε τον συμπρωταγωνιστή της στα Twilight, Robert Pattinson με τον σκηνοθέτη του Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders.Γι’ αυτό το λόγο και παρά την μεγάλη επιτυχία του φιλμ (περίπου 400 εκ. δολάρια παγκοσμίως), δεν ήμασταν σίγουροι ότι θα ακολουθήσει κάποιο sequel.

Αλλά η Kristen Stewart μας διέψευσε! Σε μια συνέντευξη της στο Ιndiewire δήλωσε:
«Θα είναι εκπληκτικό, είμαι στο ενθουσιασμένη που είναι τρελό. Δεν μου επιτρέπεται ν μιλήσω γι’ αυτό» και όταν την ρώτησαν ευθέως αν είναι σίγουρο απάντησε «Oh my God. Fuck, ναι. οπωσδήποτε και θα είναι εκπληκτικό»

Αναμένουμε λοιπόν!

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για τις γυμνές σκηνές της στο On the road. «Για να είμαι ειλικρινής  αν κάποιος απομόνωνε τις σκηνές αυτές θα ήταν γελοίο να βλέπω τον εαυτό μου να κάνει ψεύτικο sex. Αλλά μέσα στην ταινία με τραβάνε τόσο πολύ! Έχω δει το φιλμ 3 φορές, αυτό δεν είναι συνηθισμένο για μένα. Γενικά ολοκληρώνω τις ταινίες, αλλά 3 φορές; Επίσης η σκηνή του χορού ήταν πολύ πιο τρομακτική για μένα από όλες τις σκηνές sex, τη φοβόμουν τόσο πολύ!»

Το να πούμε ότι μοιραζόμαστε την άποψη της θα ήταν μεγάλο ψέμα…

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ