Επικό πρώτο trailer του «Snowpiercer»!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Μπορεί μια ταινία, η οποία εξελίσσεται μέσα σε ένα τρένο, αν είναι τόσο επική όσο φαντάζεσαι; Αν κρίνουμε από το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Κορεάτη σκηνοθέτη Bong Joon-Ho (The Host) με τίτλο “Snowpiercer”, τότε απλά δεν έχουμε ιδέα το τι μας περιμένει!

Πρόκειται για την μεταφορά του graphic novel “Le Transperceneige” των Benjamin Legrand και Jacques Lob όπου και με πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα όπως Octavia Spencer, Tilda Swinton, Ed Harris, Jamie Bell, John Hurt, Chris Evans και άλλους. Το σενάριο μιλά για ένα αποτυχημένο πείραμα για να αποφευχθεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου στο πλανήτη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να ξανάρθει η εποχή των παγετώνων και να σκοτώσει ό,τι ζωντανό υπήρχε πάνω στο πλανήτη. Οι μόνοι επιζώντες ήταν οι επιβάτες του τρένου Snowpiercer, το οποίο ταξιδεύει σε όλη την Γη. Σιγά σιγά αρχίζει να δημιουργείτε μια κάστα στους επιβάτες του τρένου και η επανάσταση δεν αργεί να γίνει.

Οι πρώτες σκηνές που είδαμε απλά μας αναζωπύρωσαν την όποια επιθυμία είχαμε για να δούμε αυτή την ταινία. Η αγνώριστη Tilda Swinton δείχνει εκπληκτική στον ρόλο της κακιάς καθώς η μια επική σκηνή διαδέχεται την άλλη. Ακόμα δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας της στην Ελλάδα, αν και ελπίζουμε να γίνει σύντομα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Κορέα την 1η Αυγούστου.

Απόλαυσε το trailer παρακάτω και δες μερικά από τα concept art της ταινίας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ