Καινούργια αφίσα για το “Side Effects” του Soderbergh

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Ξαναγυρίζουμε στην τελευταία ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη δουλειά του Steven Soderbergh, με αφορμή το νέο poster που κυκλοφόρησε για την ταινία του “Side Effects”. Όπως θα δείτε παρακάτω, αυτή τη φορά είπε να επιδείξει τα μεγάλα του αστέρια, με έναν κόκκινο σταυρό να παραπέμπει στην ιατροφαρμακευτική φύση της ιστορίας.

Για όσους δε γνωρίζουν, η ταινία εισέρχεται στον κόσμο των ψυχοφαρμάκων, ακολουθώντας την Emily (Rooney Mara), που αναγκάζεται να καταφύγει στη λύση των συγκεκριμένων σκευασμάτων, για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις άγχους της, σχετικά με την αποφυλάκιση του άντρα της (Channing Tatum). Στους ρόλους των ιατρών θα δούμε τους γνωστούς – άγνωστους Jude Law και Catherine Zeta-Jones.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη αφίσα που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν μας εντυπωσίασε περισσότερο, με μια κόκκινη Rooney Mara πάνω από μια φαρμακευτική συνταγή με τα credits της ταινίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις δύο μαζί για να κάνετε μόνοι σας τη σύγκριση και περιμένουμε τα σχόλιά σας. Μπορείτε να δείτε και ένα πρώτο trailer εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ