Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ και ο κόσμος ψυχοφαρμακολογίας

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ αποφάσισε τελικά αντί να βγει στη σύνταξη, να βγάζει ταινίες σε μαζική παραγωγή. Ήδη είδαμε την χρονιά που μας...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ αποφάσισε τελικά αντί να βγει στη σύνταξη, να βγάζει ταινίες σε μαζική παραγωγή. Ήδη είδαμε την χρονιά που μας πέρασε το “Contagion” και φέτος περιμένουμε το “Haywire” και το “Magic Mike”. Μετά από αυτές ο Σόντερμπεργκ ετοιμάζεται να γυρίσει το “Τhe Side Effects”, μια ταινία που μπορεί να πήρε το αυτί σου ως και “Bitter Pill”. Ο νέος αγαπημένος του ηθοποιός Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο οποίος πρωταγωνιστεί ήδη στις δύο τελευταίες του ταινίες, το πάει σερί από ότι φαίνεται μιας θα παίξει και σε αυτή μαζί με τους Τζουντ Λο, Μπλέικ Λάιβλι και Κάθριν Ζίτα-Τζόουνς. Από όλο το καστ μόνο η Λάιβλι δεν έχει παίξει ξανά σε ταινία του πολυάσχολου Σόντερμπεργκ.

Το σενάριο είναι του Σκοτ Ζ. Μπέρνς (σεναριογράφου του “The Informant” και “Contagion”) και εξετάζει τον κόσμο της ψυχοφαρμακολογίας (της επιστήμης που ερευνά την επίδραση των φαρμάκων στο μυαλό του ανθώπου). Οι Ζίτα-Τζόουνς και Λο θα παίξουν τους γιατρούς ενώ η Λάιβλι θα κάνει μια γυναίκα που εθίζεται στα φάρμακα και τα φτιάχνει με τον χαρακτήρα του Λο, ενώ ο Τέιτουμ παίζει τον άντρα της, έναν κατάδικο που ετοιμάζεται να αποφυλακιστεί σύντομα.

Η ταινία φαίνεται να είναι κλασσική Σόντερμπεργκ με ένα καστ που λίγο πολύ έχουμε δει σε όλες του τις ταινίες και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ