Νέο extended trailer για το πολυαναμενόμενο “Spectre” του Sam Mendes

Με μερικές νέες οπτικοακουστικές «πινελιές»

Ένα ολοκαίνουριο τηλεοπτικό spot του “Spectre”, της επερχόμενης και πολυαναμενόμενης 24ης προσθήκης ταινιών του 007 δια χειρός Sam Mendes και με πρωταγωνιστή τον «αναντικατάστατο» Daniel Craig, μόλις αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Το πρώτο teaser της παραγωγής παρά το ηχηρό της κυκλοφορίας του, εν τούτοις μας έδωσε μονάχα ψήγματα τόσο από την πλοκή του νέου φιλμ, όσο και από την παρουσίαση των νέων χαρακτήρων της ταινίας. Στο νέο extended τηλεοπτικό trailer ωστόσο τα πλάνα επαναλαμβάνονται, με μικρές οπτικές προσθήκες να μας δίνουν λίγες ακόμα πληροφορίες. Μέσα στον φρενήρη καταιγισμό από πλάνα παίρνουμε μια πρώτη live γεύση από τον εμβληματικό πρόλογο της ταινίας στην πόλη του Μεξικού, με τον Βρετανό πράκτορα να βρίσκεται εν μέσω μιας καταδίωξης μέσα στην καρδιά της «Ημέρας των Νεκρών». Μια ακόμα μικρή αλληλουχία μικρών πλάνων με τον Bond «εν ώρα υπηρεσίας» στις Άλπεις παρουσιάζει μια σκηνή εναέριας καταδίωξης, ενώ μέσα σε ένα μικρό καρέ παίρνουμε και μια πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση του θρυλικού Βρετανού με τον Mr. Jinx του Dave Batista. Η Lucia Sciarra της Monica Belluci, κάνει μια ακόμα εμφάνιση και εδώ χαρίζοντας στο νέο trailer λίγα ακόμα δευτερόλεπτα extended υλικού και δίνοντας την ευκαιρία στον 007 να επαναλάβει την θρυλική του «ατάκα».

Αν και το νέο αυτό extended trailer επί το πλείστον επαναλαμβάνεται, ωστόσο αυτά τα μικρά και προσεκτικά εμφυτευμένα νέα πλάνα, αξίζουν σίγουρα την προσοχή μας.  Προσωπικά το νέο αυτό διαμαντάκι έχει μπει ήδη σε repeat mode, εν αναμονή του πρώτου official trailer της παραγωγής μα και φυσικά της ίδιας της ταινίας, η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στις σκοτεινές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου του 2015.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ