Η Sony ετοιμάζει υπερηρωική ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια

...

Γράφει ο Γιάννης Μόσχοςspider-woman

Πλησιάζουμε στα μισά των 10s και η μόδα με τις ταινίες με σούπερ ήρωες αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από… μόδα. Με το ρίσκο του «Guardians of the Galaxy» να σπάει κάθε ρεκόρ του Αυγούστου, είναι πασιφανές ότι έχουμε δρόμο ακόμη μέχρι να ξεφτίσει. Για να διατηρηθεί όμως στην κορυφή πρέπει να προνοήσει και να βρίσκει νέους τρόπους να λέει ιστορίες και η Sony φαίνεται πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι δεν τα πάει καθόλου άσχημα στο box office, το reboot του Spider-Man από την Sony δεν έχει συζητηθεί όσο το σύμπαν που έχει χτίσει η Marvel ή αυτό που αρχίζει τώρα να σχεδιάζει η DC. Παρόλα αυτά το 2016 περιμένουμε το «Sinister Six» που όπως και να το κάνεις συγκεντρώνει ενδιαφέρον και μόνο από το περιεχόμενό του, και το 2018 θα έρθει το «The Amazing Spider-Man 3». Ο χρόνος όμως είναι χρήμα, και καθώς η Marvel έχει ανακοινώσει ήδη τρεις ταινίες για το 2017, τώρα έρχεται η Sony για να ανακοινώσει ότι επίσης μέσα στο 2017 θα κυκλοφορήσει μια υπερηρωική ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια από το σύμπαν του Ανθρώπου Αράχνη. Η μόνη πληροφορία που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι το σενάριο θα επιμεληθεί η Lisa Joy Nolan («Burn Notice», «Pushing Daisies»), αλλά από μόνη της αρκεί για να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Θα ξεκινήσει λοιπόν η επανάσταση στις ταινίες με σούπερ ήρωες από την Sony; Η αλήθεια είναι ότι όσο και αν η Black Widow έχει αποκτήσει δημοτικότητα και θα δούμε επιτέλους την Wonder Woman έστω και ως τρίτη πίσω από τους Superman και Batman, μια υπερηρωική ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια έχει καθυστερήσει πολύ, ειδικά αν σκεφτείς ότι αυτή η πρακτική μπορεί να κάνει ένα σημαντικό εμπορικό άνοιγμα για το είδος και στο γυναικείο κοινό. Δεν ξέρουμε ποια ηρωίδα από τον κόσμο του Spider-Man θα είναι η πρωταγωνίστρια της Sony (Spider-Woman και Black Cat είναι οι επικρατέστερες επιλογές), ελπίζουμε πάντως να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά της ξεφεύγοντας λίγο από τη φόρμα.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ