Ο Spiderman στηρίζει τη WWF

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος Για πρώτη φορά στην ιστορία του Earth Hour ένας ηπερήρωας θα συμμετέχει στην δράση αυτή, προβάλλοντας τις περιβαλλοντικές ανησυχίες των συντελεστών του και προτρέποντας τους...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

spiredmanΓια πρώτη φορά στην ιστορία του Earth Hour ένας ηπερήρωας θα συμμετέχει στην δράση αυτή, προβάλλοντας τις περιβαλλοντικές ανησυχίες των συντελεστών του και προτρέποντας τους θεατές και φανατικούς του κόμικ και των ταινιών να συμμετάσχουν στην ετησία αυτή κινητοποίηση της WWF.

Ο Andy Ridley, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Ώρας της Γης, και ο Jeff Blake, Πρόεδρος του Worldwide Marketing and Distribution της Sony Pictures Entertainment, ανακοίνωσαν την λειτουργία του Earth Hour Blue – μίας πρωτοποριακής νέα ψηφιακής crowdfunding πλατφόρμας για τον πλανήτη, που σκοπό έχει να εμπνεύσει χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν σε αυτό το περίφημο γεγονός που φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Μαρτίου στις 8:30 μμ.

Φέτος, η Ώρα της Γης, και ο ήρωας της πολυαναμενόμενης ταινίας The Amazing Spider-Man 2 – μαζί με τους ηθοποιούς Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx και τον σκηνοθέτη Marc Webb, θα στηρίξουν την πλατφόρμα Earth Hour Blue, που στοχεύει να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του κοινού για να μαζέψει χρήματα για περιβαλλοντολογικές μελέτες ανά τον κόσμο.

Η συμμετοχή του Spider-man δεν θα έχει μόνο χαρακτήρα ενημέρωση και ευαισθητοπόιησης καθώς η εταιρία παραγωγής, Sony Pictures Entertainment θα συνεισφέρει στο κοινό έργο WWF Κίνας & Earth Hour Blue που παρέχει οικονομικές μαγειρικές σόμπες με στόχο την αποτροπή της αποψίλωσης του φυσικού περιβάλλοντος των Γιγαντιαίων Πάντα. Μέσα από τις προσπάθειές του, το στούντιο θα λάβει πιστοποίηση Gold Standard για το πρόγραμμα αντιστάθμισης του διοξειδίου του άνθρακα, που καθιστά την παραγωγή του Amazing Spider-Man 2, καθώς και την περιοδεία προώθησης της ταινίας, κλιματικά ουδέτερη.

Με όλες αυτές τις προσπάθειες βιωσιμότητας ανά τα χρόνια, το The Amazing Spider-Man 2 έγινε η πιο φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή στην ιστορία της Columbia Pictures. Αυτές οι περιβαλλοντικές προσπάθειες, εκτός και εντός πλατό, στηρίχτηκαν από παραγωγούς, στελέχη του στούντιο, ηθοποιούς και μέλη του συνεργείου και ξεκίνησαν από το στάδιο προ-παραγωγής της ταινίας.

Δείτε παρακάτω το video

Σήμερα δημοσιεύτηκε και η πρώτη εικόνα από το The Amazing Spider-Man 2 που δείχνει τον Green Goblin με το εξαγριωμένο πρόσωπο του Dane DeHaan (Chronicle, Lawless). Πρέπει να πούμε κρίνοντας και από το trailer και από τις προηγούμενες του ερμηνείες ο Dane DeHaan είναι πολύ καλή επιλογή για το ρόλο αλλά δύσκολα θα ξεπεράσει τον Willem Dafoe του αυθεντικού πρώτου μέρους. Σε κάθε περίπτωση η μονομαχία αναμένεται εξαιρετικά εντυπωσιακή.
Dane DeHaan

 

Δείτε το trailer του The Amazing Spider-Man 2

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ