Δείτε τον The Rhino από το The Amazing Spiderman 2

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Το The Amazing Spiderman 2, είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες σχεδόν σε ένα χρόνο από τώρα, αλλά ο σκηνοθέτης του, Μαρκ Γουέμπ, είναι αποφασισμένος να μας βομβαρδίσει με πληροφορίες μέσω του επίσημου twitter λογαριασμού του. Αφού πρώτα δημοσίευσε φωτογραφίες των υπόλοιπων χαρακτήρων, όπως του Χάρι Όσμπορν(Ντέιν ΝτεΧάαν) και του Ιλέκτρο(Τζέιμι Φοξ), αυτή τη φορά ήταν η σειρά να αποκαλυφθεί ο κακός της ταινίας.

Πρόκειται για τον Αλεξέι Σίτσεβιτς, κατά κόσμον The Rhino, τον οποίο ερμηνεύει ο Πολ Τζιαμάτι. Ο Σίτσεβιτς είναι ένας μισθοφόρος κακοποιός από την πρώην Σοβιετική ένωση, που λαμβάνει μέρος σε ένα πείραμα που κάνει το δέρμα του εξαιρετικά σκληρό και ανθεκτικό. Η φωτογραφία είναι αρκετά ενδεικτική του ρόλου, με τον Τζιαμάτι να παρουσιάζεται με ιδιαίτερη δόση τρέλας και πάμπολλα τατουάζ(highlight αυτό με το συρματόπλεγμα στο κεφάλι του).

Οι νέες προσθήκες στο καστ φαίνονται σημαντικές και μένει να δούμε κατά πόσο το The Amazing Spiderman 2 θα καταφέρει να παρουσιάσει καλύτερο θέαμα από την πρώτη ταινία της σειράς. Δείτε την πρώτη φωτογραφία του The Rhino παρακάτω.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*