Οι επίσημοι κανόνες για τα SPOILERS!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Αυτά τα spoilers έχουν κλείσει τα καλύτερα σπίτια! Έχουν καταστρέψει φιλίες και πολλές φορές φίλοι, συγγενείς και ακόμα απλοί γνωστοί έχουν πάψει να μιλάνε για μέρες και μερικές φορές μήνες (true story by the way). Επειδή κάποιοι κανόνες δεν υπήρχαν για τα spoilers, οι ηθοποιοί από διάφορες σειρές όπως το “The Wire”, “True Blood”, “The Walking Dead”, “Heroes”, “Battlestar Gallactica” και “Dexter” είδαν και απόειδαν και αποφάσισαν να βάλουν τους δικούς τους universal όρους για αυτά. Ένα Spoilers Etiquette αν θες.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθουμε όλοι επιτέλους τους όρους για πότε ένα spoiler θεωρείτε spoiler και πως πρέπει να αποφεύγονται για να είμαστε όλοι χαρούμενοι και αγαπημένοι. Μπορεί αυτοί οι όροι να απευθύνονται κυρίως για τηλεοπτικές σειρές αλλά σίγουρα μπορούν να τροποποιηθούν λίγο για να συμπεριλαμβάνουν και ταινίες.

Και όπως λέει ο Lafaytte από το “Τrue Blood“τα spoilers σταματούν να είναι spoilers 2 εβδομάδες μετά την προβολή κάποιου επεισοδίου, 2 μήνες μετά από το φινάλε μιας σεζόν και 1 χρόνο μετά από το φινάλε μια σειράς.” Για περισσότερα πάντως δες το βίντεο που ακολουθεί και διάδωσέ το. Που ξέρεις. Μπορεί να σώσεις μια φιλία έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ