Στα backstage του «Τhe Bling Ring»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Η νέα ταινία της Sofia Coppola «The Bling Ring» η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Σεπτεμβρίου, βασίζεται, όπως θα έχει πάρει το αυτί σου, σε μια πραγματική ιστορία η οποία ήθελε μια παρέα φαντασμένων και εμμονικών με την φήμη νεαρών, να εντοπίζουν τα ίχνη διάσημων αστέρων και στην συνέχεια να ξαφρίζουν τις σπιταρόνες τους, κλέβοντας τα πάντα.

Αυτή ακριβώς η ιστορία η οποία δημοσιεύθηκε ως άρθρο στο Vanity Fair με τίτλο, «The Suspect Wore Louboutins», φάνηκε άκρως ενδιαφέρουσα στην Coppola η οποία αποφάσισε να μαζέψει επίσης μια παρέα νεαρών ηθοποιών με μπροστάρισσα την πολυαγαπημένη Emma Watson και να μας παραδώσει ένα crime ταινιάκι πασπαλισμένο με extra δόσεις ματαιοδοξίας και μπόλικου γκλίτερ.

Η χάρη της ταινίας έφτασε μάλιστα μέχρι το φεστιβάλ των Καννών στο οποίο άνοιξε το τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» και στο οποίο η παρουσία του συγκεκριμένου φιλμ μάλλον υπήρξε καρμική, εξαιτίας μιας σειράς πραγματικών περιστατικών κλοπής τεράστιας αξίας που σημάδεψαν το 66ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών!

Παρά τα όποια παρατράγουδα σέρνει πίσω της η ταινία, αναμφίβολο είναι το γεγονός πως το καινούργιο πόνημα της Coppola αποκτά αν μη τι άλλο extra ενδιαφέρον, χάρη στην πικάντικη παρουσία της Watson.

Πριν πάντως βγει στους κινηματογράφους την ερχόμενη εβδομάδα, ρίξε μια ματιά στα σύντομα behind the scenes που ακολουθούν, προκειμένου να αποκτήσεις μια μικρή μόνο κοσμοπολίτικη ιδέα του τι να παριμένεις.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ