Στα κεφάτα παρασκήνια του «Machete Kills»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

machete-kills-trailer-2894785_0x410Η επόμενη πρόκειται να είναι μια από τις πιο full κινηματογραφικές εβδομάδες που είχαμε τελευταία, μιας που ούτε λίγο ούτε πολύ, πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις αίθουσες οκτώ νέες ταινίες.

Μια από αυτές θα είναι και το «Machete Kills» ,το οποίο προβλέπεται να αποτελέσει την πιο ένοχη ταινιακή απόλαυση που είχες πρόσφατα.

Η επιστροφή του Robert Rodriguez (ο οποίος ετοιμάζει παράλληλα και το sequel του Sin City, «A Dame to Kill For») σηματοδοτείται από ένα ακόμη κλασικής, δικής του κοπής δημιούργημα (καλά και ολίγον από πολύ πιο επιτυχημένο Tarantino), στο οποίο ο ήρωας του πρώτου «Machete», Danny Trejo, γυρίζει και πάλι στον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να βοηθήσει την αμερικάνικη κυβέρνηση, να αντιμετωπίσει έναν έμπορο όπλων, που απειλεί τους πάντες και τα πάντα με ολοκληρωτική καταστροφή.

Σε αυτό το ξαναμανα-καλτίλικο δημιούργημα θα δεις σχεδόν τους πάντες: τον Mel Gibson στον ρόλο του «τρελού», τον Charlie Sheen σε αυτόν του…Προέδρου της Αμερικής(!), τον Cuba Gooding Jr., τον Demian Bishir, τον Antonio Banderas, καθώς και ορδές από hot θηλυκά όπως οι Sofia Vergara, Michelle Rodriguez, Amber Heard, Alexa Vega, Vanessa Hudgens και Lady Gaga.

Όπως αντιλαμβάνεσαι το «Machete Kills» πρόκειται να αποτελέσει ένα ακόμη all time αγαπημένο συνονθύλευμα από παρανοϊκούς χαρακτήρες, εκρήξεις, b-movie-στικη αισθητική, αχαλίνωτα αρσενικά και σαγηνευτικές γυναίκες, γεγονός που επιβεβαιώνεται εύκολα και από το δεύτερο trailer της ταινίας.

Παρακάτω πάντως θα έχεις την δυνατότητα να χορτάσεις πλάκες και κέφι στα γυρίσματα, μέχρι τουλάχιστον να απολαύσεις με καλή παρέα τον Machette, να γίνεται και πάλι κακός από τις 31 Οκτωβρίου.

 

Τσέκαρε εδώ όλα τα προηγούμενα Reel Shooting.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ