Στα ξέφρενα παρασκήνια του «The Wolf of Wall Street»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

wolf-of-wall-street04Η χριστουγεννιάτικη, κινηματογραφική εβδομάδα δεν θα μπορούσε να κυλήσει καλύτερα, μιας που σίγουρα το «The Wolf of Wall Street» του Martin Scorsese πρόκειται να κλέψει την παράσταση.  Και πως δεν θα μπορούσε άλλωστε, μιας που οχι μόνο έχει συγκεντρώσει ένα υπέροχο cast (Leonardo Di Caprio, Jonah Hill, Mathew McConaughey), αλλά το έχει εμποτίσει και με όλη την αυθάδικη διάθεση της τρελής εποχής της χρηματιστηριακής φούσκας, των άγριων πάρτυ και των κερδών αξίας, εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ταινία, που βασίζεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Jordan Belfort, του χρηματιστή τον οποίο υποδύεται στην ταινία ο Leonardo Di Caprio, τοποθετεί τον ίδιο τον ήρωα στο επίκεντρο της ιστορίας, κάνοντας μια αναδρομή από την εποχή των επαγγελματικών του ονείρων, μέχρι την στιγμή της απόλυτης χρηματικής κυριαρχίας στην Wall Street, τα σκάνδαλα, τις γυναίκες και την αναπόφευκτη πτώση.

Σε μια ταινία διάρκειας τριών ωρών, ο Scorsese υφαίνει μια απόλυτα fan, όσο και πραγματική ιστορία, για την οποία μπορείς να ρίξεις μια ένοχη ματιά, στα μοναδικά παρασκήνια που ακολουθούν, μέχρι δηλαδή να διαβάσεις τις εντυπώσεις μας στην κριτική της ταινίας, την Τετάρτη, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Μέχρι τότε ρίξε μια ματιά στα behind the scenes μιας εκ των καλυτέρων ταινιών της φετινής χρονιάς, και ετοιμάσου για μια εκ των διασκεδαστικότερων, κινηματογραφικών στιγμών  των φετινών γιορτών.

 

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ