Στα παρασκήνια του «Riddick»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

riddick-poster1Δεκατρία χρόνια (!) μετά την πρώτη του εμφάνιση, ο Vin Diesel επιστρέφει και πάλι ως Riddick, αυτή την φορά αντιμετωπίζοντας οχι μόνο ορδές από εξωγήινους κυνηγούς, αλλά και έναν γνώριμο άνδρα από το παρελθόν του…

Χωρίς να δρέπει και πάλι δάφνες πρωτοτυπίας, το σκέτο «Riddick» σίγουρα θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις του bad ass hero Diesel (και είναι πολλοί αυτοί), μιας που θα έχουν την δυνατότητα να τον απολαύσουν για ακόμη μια φορά στα γνώριμα κινηματογραφικά του μονοπάτια, αυτά της δράσης, της περιπέτειας και εν προκειμένω, του σκοταδικού τρόμου.

Η νέα αποστολή του Riddick δεν είναι εύκολη, μιας που εκτός από τους κακούς εξωγήινους στην όλη υπόθεση θα μπλεχτούν και μπόλικοι ακόμη ετερόκλητοι ήρωες, όπως για παράδειγμα μια ομάδα από κυνηγούς επικηρυγμένων που όμως αναμένεται να την πατήσουν άσχημα μπροστά στο μεγαλόπνοο σχέδιο του Riddick για εκδίκηση.

Σαφέστατα η νέα ταινία του David Twohy («The Fugitive», «Pitch Black») κρατάει πολλά στοιχεία από τον, για πολλούς, cult προκάτοχό της, κάτι το οποίο μπορείς να δεις και στα παρασκήνια που ακολουθούν τα οποία κρατούν κάτι από alien-ντίζον περιβάλλον και βρωμερή, τερατική δυσωδία.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες από τις 17 Οκτωβρίου οπότε μέχρι τότε, εσύ μπορείς να τσεκάρεις τα ομολογουμένως δυναμικά behind the scenes και να ετοιμαστείς για την ένοχη απόλαυση της εβδομάδας.  Why not?

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ