Σταλόνε και Σβαρτσενέγκερ ξανά μαζί!

...

Από τότε που βρέθηκαν, φοβούνται μην ξαναχαθούν και έβαλαν μπρος και για δεύτερη ταινία… Ο λόγος για τα δύο μεγαλύτερα ίσως macho ονόματα του αμερικάνικου star system, Σιλβέστερ Σταλόνε και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, οι οποίοι βάζουν πλώρη και για δεύτερη συνεχόμενη ταινία μετά το σίκουελ του «The Expendables», με τον πρώτο να έχει ήδη συμπεριληφθεί στο casting. Ο Άρνι έχει βέβαια πάρει φόρα, καθώς μετά την εγκατάλειψη της πολιτικής του καριέρας και της επιστροφής του στα πάτρια εδάφη, έχει προγραμματίσει άλλες δύο ταινίες για τον επόμενο χρόνο, όπως όμως όλα δείχνουν, θα προστεθεί και τρίτος τίτλος στη λίστα με τις υποχρεώσεις του.

Η ταινία ονομάζεται «The Tomb» και διηγείται την ιστορία ενός αρχιτέκτονα που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή φυλακών υψίστης ασφαλείας. Θα χρειαστεί όμως, να τσεκάρει ο ίδιος αν το έργο του διαθέτει αδυναμίες, καθώς βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα ίδρυμα που σχεδίασε ο ίδιος. Ο ρόλος του αρχιτέκτονα – σωστά μαντέψατε – ανήκει στον Slay, ενώ για τον Σβαρτσενέγκερ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το ποιόν του δικού του χαρακτήρα. Η ταινία βρίσκεται προς αναζήτηση καινούργιου σκηνοθέτη μετά την αποσύνδεση του ονόματος του Αντουάν Φουκουά που είχε αρχικά ακουστεί.

Μετά από 40-και-βάλε χρόνια καριέρας για τον κάθ’ έναν απ’ τους δυο, η συχνότητα των ανακοινωθέντων από κοινού ταινιών ξαφνιάζει ευχάριστα. Ας ελπίσουμε να γίνει το ίδιο και με το αποτέλεσμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ