Ποιος θα είναι ο κακός στο νέο Star Wars;

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος Όσο πλησιάζει η έναρξη των γυρισμάτων του νέου Star Wars που θα γίνει το ερχόμενο Απρίλιο τα νέα και οι φήμες για...

adam-driver-2bΓράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Όσο πλησιάζει η έναρξη των γυρισμάτων του νέου Star Wars που θα γίνει το ερχόμενο Απρίλιο τα νέα και οι φήμες για τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστίσουν στο πολυαναμενόμενο sequel πληθαίνουν. Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό Variety, o Adam Driver είναι πολύ κοντά στο να κλείσει το ρόλο του κακού.

O Adam Driver έχει γίνει γνωστός κυρίως από την συμμετοχή του στην πολύ καλή τηλεοπτική σειρά Girls στο ρόλο του γκόμενου της Lena Dunham όπου υποδύεται ένα χαρακτήρα εξισορροπητικό στις εξάψεις της πρωταγωνίστριας όσο και ασταθή και ανατρεπτικό, πράγμα που τον κάνει κατάλληλο για το ρόλο του κακού σε μια τέτοιου τύπου ταινία. Πέρυσι τον είδαμε επίσης σε μικρούς ρόλους σε δύο από τις καλύτερες ταινίες της σεζόν, στο Frances Ha και το Inside Llewyn Davis.

Βέβαια μέχρι να έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της Disney για το casting της ταινίας αυτό μπορούμε μόνο να το μετρήσουμε ως μια πολλά υποσχόμενη φήμη.

Αυτά που ξέρουμε σίγουρα μέχρι τώρα είναι ότι οι 3 βασικοί (και γερασμένοι πλέον) πρωταγωνιστές ο Harrison Ford, Carrie Fisher και Mark Hamill θα επιστρέψουν για να παίξουν τους ρόλους τους στη ταινία του J.J. Abrams που περιμένουμε πιο πολύ κι από το νικητή των Oscar.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ