Νεες φωτογραφιες απο το «Star Wars: The Force Awakens»

Φαίνεται όλο και καλύτερο

Σε τρεις μήνες κλείνει ένας χρόνος από τότε που είδαμε τα πρώτα πλάνα από το νέο «Star Wars» (και δακρύσαμε στο 0:54). Όσοι δεν ένιωσαν ρίγη συγκίνησης με αυτό, αναπόφευκτα γονάτισαν με το δεύτερο trailer το οποίο προκαλεί ανατριχίλες ακόμα και μετά τα 856 repeats.  Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε τον Ιούλιο, όταν στα πλαίσια του Comic-Con δημοσιεύτηκε ένα τρόπον τινά making-of clip, όπου βλέπουμε πως από άποψη παραγωγής τουλάχιστον το παρελθόν συνδυάζεται ιδανικά με το παρόν (ακόμα περισσότερα δάκρυα στο 1:04).

Σήμερα ήρθε η σειρά του περιοδικού «Empire» να φέρει στην επιφάνεια αποκλειστικές φωτογραφίες από την ταινία, στις οποίες κυριαρχεί ο κακός της υπόθεσης Kylo Ren, που υποδύεται ο Adam Driver. Κρατώντας το φωτόσπαθο -που ήδη έχει γράψει ιστορία- εν ονόματι «broadsaber», προκαλεί τη φαντασία ως προς το τι μπορεί να κάνει (π.χ. ποια η χρηστικότητα τον μικρότερων λεπίδων τα πλάγια). Λεπτομέρειες σαν κι αυτές θέλουμε να βλέπουμε είναι η αλήθεια, καθώς φαίνεται ότι οι άνθρωποι πίσω από τη νέα τριλογία θέλουν να δώσουν πράγματι νέα πνοή και να χτίσουν ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν στο franchise.

Να υπενθυμίσουμε σ’ αυτό το σημείο πως τα πράγματα δεν τελειώνουν στο «The Force Awakens», καθώς αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «Star Wars: Rogue One», το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το πρώτο.

Ο λόγος ίσως που το «Star Wars» συνολικά είναι τόσο σημαντικό, είναι γιατί αν το παρακολουθήσει κανείς στην παιδική του ηλικία, η ήδη έξαλλη φαντασία του εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη. Προσφέρει το περιβάλλον για να ζει κανείς κυριολεκτικά διαρκώς, όπου όλα είναι δυνατά και καταπληκτικά. Γι’ αυτό και δύσκολα θα το λατρέψει κάποιος αν δεν το δει τότε.

Ως το Δεκέμβρη, may the Force be with us all.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

star-wars-7-kylo-ren-680x400

 

Star Wars 2

 

 

Star Wars 1

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*