Το trailer του νέου “Star Wars”, επιτέλους στις οθόνες μας

Το φιλμ θα ντεμπουτάρει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου του 2015

jj-abrams-star-wars

Η μεγάλη αναμονή έφτασε επιτέλους στο τέλος της και, πλέον, είμαστε σε θέση να παρακολουθήσουμε το νούμερο 1 trailer όλης της χρονιάς. Φυσικά, αναφερόμαστε στο “Star Wars: Episode VII”, την πολυαναμενόμενη συνέχεια των διαγαλαξιακών περιπετειών που βρίσκονται στο κινηματογραφικό πάνθεον, με το πρώτο trailer να κάνει την εμφάνιση του πριν λίγη ώρα, όπως μας είχαν υποσχεθεί.

Σε διάρκεια 88 δευτερολέπτων δε θα μπορούσαμε να μάθουμε και πάρα πολλά και, η αλήθεια είναι πως η νέα δουλειά του J.J. Abrams κάνει εξαιρετική δουλειά στο να κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Έτσι, πέρα από το θρυλικό theme του John Williams, μόνιμο “σύντροφο” της σειράς, μία μάχη με αστρόπλοια και ένα εντυπωσιακό φωτόσπαθο Sith, δεν έχουμε να μάθουμε και πολλά. Ακόμη κι αν είχαμε δηλαδή, δε θα μπορούσαμε να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ από τόσο νωρίς. Το σίγουρο είναι πως το “The Force Awakens” φαίνεται πολύ εντυπωσιακό και, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στον Abrams, περιμένουμε τα καλύτερα.

Το φιλμ θα ντεμπουτάρει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου του 2015. Μέχρι τότε, May the force be with us! 

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ