Ο J.J. Abrams και οι κατηγορίες περί…σεξισμού!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Ο J.J. Abrams συνεχίζει να μονοπωλεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά όταν είναι υπεύθυνος για ίσως τα 2 μεγαλύτερα movie franchises, το Σταρ Τρεκ και το νέο επεισόδιο του Star Wars. Μετά τη συνάντηση του με τον Τζίμι Κίμελ, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του έτερου μεγάλου διασκεδαστή της βραδινής ζώνης, Κόναν Ο’Μπράιεν να βρεθεί τετ α τετ με τον 47χρονο σκηνοθέτη.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις «κατηγορίες» για σεξισμό(!) στο sequel του Σταρ Τρεκ, και συγκεκριμένα μία σκηνή που ο Κερκ(κατά κόσμον Κρις Πάιν) ρίχνει μια κλεφτή ματιά στην εμφάνιση της Dr. Alice με τα εσώρουχα της. Ο Άμπραμς δε φάνηκε να συμφωνεί, καθώς όπως επεσήμανε, ο Κερκ παρουσιάζεται κι αυτός κάπως αποκαλυπτικός. Δε σταμάτησε όμως εκεί, αφού ακολούθως έδωσε στο κοινό μία κομμένη σκηνή από την ταινία που δείχνει τον Benedict Cumberbatch(Khan) να απολαμβάνει το μπάνιο του.

Σεξισμός ή όχι, ο Άμπραμς σίγουρα αποζημίωσε το γυναικείο κοινό που τον κατηγόρησε. Να δούμε αν θα αποζημιώσει και το κοινό γενικά, με τη νέα περιπέτεια του Σποκ, του Κερκ και των άλλων παιδιών.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*