Είναι official! O Abrams είναι ο σκηνοθέτης του «Episode VII»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Μετά από δύο μέρες αγωνίας που μόνο μπορούσαν να χαρακτηριστούν «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι», επιτέλους επισημοποιήθηκε και η σχέση τους! Ο J.J. Abrams είναι ο σκηνοθέτης του “Star Wars: Episode VII”. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα, emails και ώρες διαπραγματεύσεων η LucasFilm έβγαλε σήμερα νωρίτερα το πρωί ώρα Ελλάδος ένα δελτίο τύπου ανακοινώνοντας την συνεργασία.

Η Kathleen Kennedy, διευθύντρια της LucasFilm L.T.D., είπε: “είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έχουμε τον J.J. μαζί μας για το νέο ταξίδι στον κόσμο του Star Wars. O J.J. είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης για την ταινία. Πέραν του ότι έχει μεγάλο ταλέντο ως κινηματογραφιστής, καταλαβαίνει όσο κανείς άλλος αυτή την σειρά. Καταλαβαίνει την ουσία της εμπειρίας των Star Wars και θα μας δώσει το ταλέντο του για να δημιουργήσει μια απαράμιλλη ταινία.”

O George Lucas είπε: “συνέχεια με εντυπωσίαζε ο Abrams ως σκηνοθέτης και ως παραμυθάς. Είναι η τέλεια επιλογή για να σκηνοθετήσει την νέα ταινία των Star Wars και η σειρά δεν θα μπορούσε να πάει σε καλύτερα χέρια.”

O Abrams είπε για την αυτή την τιμή που δέχτηκε: “το να είμαι μέρος του επόμενου κεφαλαίου στο έπος του Star Wars, το να συνεργαστώ με την Kathleen Kennedy και όλο αυτό ταλαντούχο επιτελείο ανθρώπων είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Είμαι ίσως περισσότερο ευγνώμων στον George Lucas τώρα παρά όταν ήμουν παιδί.”

O εδώ και πολλά χρόνια συνεργάτης του Abrams, Bryan Burk, θα κάνει την παραγωγή της ταινίας μαζί με την Kathleen Kennedy.

Χαράς ευαγγέλια (;) λοιπόν για τους φανς του “Star Wars”. Αλλά τι γίνεται με όλους τους trekkies; Τι θα απογίνει η σειρά “Star Trek” που ο Abrams κατάφερε να αναβιώσει με μεγάλη επιτυχία; Την παράτησε τελείως για μια σειρά που, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιο ο Abrams στο παρελθόν, είναι μεγαλύτερος φαν;

Ο αντιπρόεδρος της Paramount Pictures, Rob Moore, είπε τα εξής: “o Abrams θα εξακολουθεί να συμμετέχει με κάποια ιδιότητα στην παραγωγή μιας πιθανούς τρίτης ταινίας Star Trek. To λιγότερο ως παραγωγός αν όχι ως σκηνοθέτης.” Προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα…

Αλλά όπως και να έχει το “Star Trek: Into Darkness” ετοιμάζεται για την έξοδο του σε λίγους μήνες στου κινηματογράφους, την ώρα που ο Abrams θα παίρνει το χρίσμα του ως νέος Jedi Master. May the Force be with us all.

Δες εδώ περισσότερα για οτιδήποτε Star Wars!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ