Και ο σκηνοθέτης του «Star Wars: Episode VII» είναι ο…

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

… o J. J. Abrams! Ή έτσι τουλάχιστον σύμφωνα με το site The Wrap όπου έβγαλε το νέο πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση από την LucasFilm. Πριν πάρουμε δούμε τι έχει συμβεί ας δούμε τι είχε πει ο Abrams όταν είχε ρωτηθεί αν του είχαν προτείνει να σκηνοθετήσει το “Episode VII” μόλις λίγους μήνες πριν, τον Νοέμβριο, λέγοντας πως είναι μεγαλύτερος φαν του “Star Wars” παρά του “Star Trek”: «κοιτάξτε το Star Wars είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου ταινίες. Πιστεύω πως σε όποιον δοθεί η ευκαιρία να σκηνοθετήσει την ταινία, έχει και το βάρος της σειράς στην πλάτη του. Δεν ήμουν ποτέ μεγάλος φαν του Star Trek μεγαλώνοντας, οπότε δουλεύοντας πάνω σε αυτή την σειρά δεν ένοιωθα τίποτε από όλα αυτά. Οπότε περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την επόμενη τριλογία του Star Wars αλλά πιστεύω πως θα πάω να την δω ως θεατής.»

Μάλιστα. Ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν ξέρω ακόμη. Παρόλα αυτά, αν ο Abrams θα είναι πραγματικά ο σκηνοθέτης του “Episode VII” τότε τι θα γίνει με την σειρά “Star Trek”; Θα συνεχίσει να την σκηνοθετεί ή θα την αναλάβει κάποιος άλλος;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχαν πλησιάσει ακόμα και τον Ben Affleck για την καρέκλα του σκηνοθέτη, αλλά η νέα πρόεδρος της LucasFilm Kathleen Kennedy επέμενε, και “έψηνε”, τον Abrams. Λέγεται πως ακόμα και ο Spielberg προσπαθούσε να πείσει τους πάντες να πάρουν τον Abrams για σκηνοθέτη. Το ρεπορτάζ συνεχίζει λέγοντας πως ο Spielberg πήγε και βρήκε τον Abrams και του πρότεινε την θέση, αλλά ο ίδιος στην αρχή ήταν κάπως επιφυλακτικός. Ακόμα και ο Matthew Vaugh ήταν ένας από τους υποψήφιους, ο οποίος ήθελε και την Chloe Grace Moretz στο πρωταγωνιστικό ρόλο. Αλλά ο Spielberg κατάφερε να πείσει τον Abrams να πάρει την θέση.

Ακόμα όμως δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από την LucasFilm, οπότε ας μην κουνάμε τα φωτόσπαθά μας από χαρά. Ακόμη τουλάχιστον. Αυτό που ξέρουμε για την ώρα είναι ότι ο 2 φορές με Όσκαρ σεναριογράφος Michael Arndt (Toy Story 3, Little Miss Sunshine) γράφει το σενάριο του “Episode VII”.

Για ό,τι νεότερο θα ενημερώσουμε αμέσως.

Σχόλιο

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

  • KILLIK
    25 Ιανουαρίου 2013 at 7:01 μμ - Reply

    The Ass Raping of Star Wars. Episode II. The Jar Jar Abrams Edition.

    ακομη κλαιω απο τα γελια μετα το ακουσμα αυτης της ειδησης.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ