Η «δύναμη» ξυπνά, και μαζί της αφυπνίζει την έμπνευση των ταλαντούχων fans

Το νέο "Star Wars" αποτελεί την αφορμή για μερικά από τα καλύτερα, fan made posters.

Η δύναμη είναι για ακόμη μια φορά μαζί μας, την νιώσατε; Μα και βέβαια αφού ολόκληρος ό κόσμος, μέσα από το πρώτο teaser του “Star Wars: Episode VII The Force Awakens”, έγινε μάρτυρας μιας κινηματογραφικής μαγείας που τόσα χρόνια περιμέναμε.

Το νέο και πολυσυζητημένο trailer του «Πολέμου των Άστρων» έδωσε την ευκαιρία σε μια πλειάδα από ταλαντούχους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν μια σειρά από πανέμορφα και εντυπωσιακά posters για την νέα ταινία του J. J. Abrams, ξυπνώντας μέσα τους την έμπνευση για αυτό το τόσο αγαπημένο franchise. Η δύναμη ξυπνά και μαζί της κάνουν την εμφάνιση τους λοιπόν μερικά φανταστικά αφιερώματα, τα οποία έχουν ήδη κατακλείσει το διαδίκτυο. Μια υπέροχη παρέλαση από fan-made posters, έχοντας ως έμπνευση το φανταστικό teaser έχει ήδη ολοκληρωθεί, συμπεριλαμβανομένων μερικών εντυπωσιακών σχεδίων του νέου lightsaber των Sith, καθώς και των ηθοποιών John Boyega και Daisy Ridley που πρωταγωνιστούν στο φιλμ.

Προσωπικά σαν λάτρης και φανατικός Star Wars geek, θα μου ήταν αδύνατο να μην μοιραστώ μαζί σας τουλάχιστον τα καλύτερα εξ αυτών posters, αντλώντας τη μοναδική ευχαρίστηση που θα μου δώσει ο σίγουρος ενθουσιασμός σας. Επειδή είμαι  σίγουρος πως καταλαβαίνετε το συναίσθημα αυτό, παρακάτω σας παρουσιάζω την elite των νέων και υπέροχων fan-made posters.

unnamed

1

2

3

Το 7ο επεισόδιο του πολέμου των άστρων, συνεχίζει την αγαπημένη τριλογία για τους Luke, Leia, Han και Chewie η οποία έληξε το 1983. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Lawrence Kasdan (“Empire Strikes Back”, “Raiders of the Lost Ark”, “Return of the Jedi”, “The Big Chill”, και “The Bodyguard”), καθώς και του J.J. Abrams, ενδυναμώνοντας έτσι το σίγουρα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα μας χαρίσει ο J.J. Abrams, ενώ η Kathleen Kennedy της LucasFilm ηγείται της παραγωγής.

Αυτό το ντεμπούτο αποτελεί την αρχή για ένα ολοκαίνουργιο έπος, με μια νέα τριλογία να έχει ήδη προγραμματιστεί για την καινούρια αυτή ιστορία, όπου και θα έχουμε την τιμή να απολαύσουμε στις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ