Οι Steve Coogan-Rob Brydon παρωδούν το «The Dark Knight Rises» στην νέα τους ταινία

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

TripToItaly-2014-2Πρεμιέρα έκανε στο πρόσφατο φεστιβάλ του Sundance η νέα ταινία του Michael Winterbottom («24 Hour People»), «The Trip to Italy», η οποία αποτελεί την συνέχεια του «The Trip» του 2010, με πρωταγωνιστές τους απαράμιλλης, ατακαδόρικης εμπνεύσεως, Steve Coogan και Rob Brydon.

Σε αυτή την νέα τους κινηματογρφική σύμπραξη, οι δυο ήρωες ταξιδεύουν στην Ιταλία δοκιμάζοντας λαχταριστές μακαραρονάδες και άλλες τοπικές συνταγές, «ατενίζοντας» το ένδοξο παρελθόν των μεγάλων ποιητών, επισκεπτόμενοι τις όμορφες, ιστορικές πόλεις και επιδιδόμενοι στο αγαπημένο τους χόμπι: τον κωμικό αυτοσχεδιασμό.

Αυτή την φορά στο στόχαστρό τους, μπαίνει η τρίτη μπατμανική ταινία του Christopher Nolan, «The Dark Knight Rises» και συγκεκριμένοι οι πρωταγωνιστές της, Michael Caine, Christian Bale και Tom Hardy, με τους δυο τους να σχολιάζουν τόσο τις ατάκες της ταινίaς, όσο και τον τρόπο που μιλούν οι ήρωες, μιμούμενοι τέλεια τις φωνές, αλλά και τα…ομιλητικά τους ψεγάδια.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες από το καλοκαίρι.   Μέχρι τότε μπορείς να περιμένεις, για να απολαύσεις τον Steve Coogan στο «Philomena», μια από τις πιο αξιοσημείωτες ταινίες της φετινής χρονιάς, η οποία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από τις 27 Φεβρουαρίου.

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*