Δε λέει να συνταξιοδοτηθεί ο Steven Soderbergh

...

Γράφει ο Άγγελος Ανδρέου

Είναι πλέον φανερό πως ο Steven Soderbergh δεν έχει καμία διάθεση να παρατήσει τα πλατώ, όπως ο ίδιος διατυμπάνιζε τα τελευταία δύο χρόνια. Μπορεί να έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι θα συνταξιοδοτηθεί αλλά την κάμερα από το χέρι δεν την αφήνει. Σήμερα μόλις μάθαμε από το Deadline.com ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει μια τηλεοπτική σειρά ονόματι The Knick με πρωταγωνιστή τον Clive Owen. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, ο Soderbergh φαίνεται ότι θα είναι υπεύθυνος και για τα 10 επεισόδια της σειράς, ενώ θα επιβλέπει και το σενάριο.

Το The Knick θα είναι μια σειρά εποχής η δράση της οποίας εξελίσσεται στις αρχές του 20ου αιώνα, με επίκεντρο το νοσοκομείο The Knickerbocker, το οποίο ήταν παγκόσια πρωτοπόρο στις χειρουργικές επεμβάσεις αλλά και στην ιδεολογία της μη χορήγησης αντιβιοτικών στους ασθενείς. Ο ίδιος ο Clive Owen είναι υπεύθυνος παραγωγής, ενώ ο Soderbergh θα έχει το γενικό πρόσταγμα. Η σειρά θα προβληθεί στο καλωδιακό τηλεοπτικό κανάλι Cinemax.

Εν τω μεταξύ, ας του πει κάποιος ότι αν ξαναμιλήσει για συνταξιοδότηση και αποχώρηση από τον χώρο του θεάματος, θα γελάνε και οι πέτρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ