Σκοτεινά απολαυστικό το νέο trailer του “Stoker”

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος O κορεάτης σκηνοθέτης Park Chan-Wook, γνωστός για το περίφημο πλέον “Oldboy” και του “Η Εκδίκηση Μιας Κυρίας”, έρχεται στο Hollywood και μαζί...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

O κορεάτης σκηνοθέτης Park Chan-Wook, γνωστός για το περίφημο πλέον “Oldboy” και του “Η Εκδίκηση Μιας Κυρίας”, έρχεται στο Hollywood και μαζί του φέρνει την διαστροφή και το μαυρίλα για την οποία έχει γίνει αγαπητός.

Το πρώτο teaser του “Stoker” μπορεί να μην έδειχνε πολλά, αλλά σε αυτό δείχνει να επικεντρώνεται περισσότερο στον χαρακτήρα της Wasikowska, την Ίντια, την οποία παρουσιάζει αρκετά θανάσιμη ενώ η Nicole Kidman υποδύεται την μητέρα της η οποία την μεγαλώνει σε ένα καθαρά μητριαρχικό περιβάλλον. Η Kidman δείχνει να είναι για άλλη μια φορά εκπληκτική, ενώ η ταινία μοιάζει να είναι ένα χιτσοκικό-ντε παλμικό θρίλερ κατά βάση με μια καλή δόση από ψυχοσεξουαλική ένταση.

Η Ίντια, την οποία υποδύεται η μελαχρινή εκδοχή της Mia Wasikowska, χάνει τον πατέρα της σε ένα τραγικό ατύχημα. Τον ξαφνικό αυτό χαμό ακολουθεί ο ερχομός του θείου Τσάρλι (Matthew Goode), ενός συγγενή που η Ίντια δε γνώριζε την ύπαρξη. Ο Τσάρλι φέρνει μαζί του έναν αέρα μυστηρίου που προκαλεί το ενδιαφέρον της Ίντιας, αλλά και της μισητής μητέρας της. Ο Τσάρλι έχει τα δικά του σκοτεινά σχέδια και η γοητευμένη Ίντια θα καταλήξει κομμάτι ενός αιματοβαμμένου παζλ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο στις αίθουσες και το νέο trailer μπορείς να το απολαύσεις παρακάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ