Το κλειστοφοβικό trailer του Storage 24

H ταινία που έχει ήδη κυκλοφορήσει σε video on demand, βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 11 Ιανουαρίου και ελπίζουμε στην Ελλάδα να μην πάει κατευθείαν σε DVD.

Χάος στο Λονδίνο! Όταν γίνει μια μεγάλη διακοπή ρεύματος μια ομάδα τεσσάρων φίλων βρίσκεται σε μια μεγάλη αποθήκη φορτίων. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι ένα αεροπλανοφόρο του αμερικάνικου στρατού έχει συντριβεί και το φορτίο του είναι (τι άλλο) αιμοδιψή τέρατα! γι’ αυτό οι πρωταγωνιστές μας θα πρέπει να τρέξουν μέσα στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της τεράστιας αποθήκης για να ξεφύγουν από τα τέρατα αυτό που όλως περιέργως μοιάζουν λίγο με τον Predator!

Αν ήταν αμερικάνικό θα ήταν αδιάφορο αλλά το ότι είναι βρετανικό μας κάνει να έχουμε προσδοκίες για ένα επόμενο Attack the Block κυρίως λόγω του σεναριογράφου και πρωταγωνιστή του Noel Clarke που σύμφωνα με τα Bafta το 2009 αναδείχθηκε ανερχόμενο αστέρι. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι θα είναι πολύ gore! ήδη έχει πάρει αρκετές καλές κριτικές από την Guardian (!) το Empire και το Total Film

H ταινία που έχει ήδη κυκλοφορήσει σε video on demand, βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 11 Ιανουαρίου και ελπίζουμε στην Ελλάδα να μην πάει κατευθείαν σε DVD…

Δείτε παρακάτω το trailer.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ