Τι γίνεται με την ταινία για τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος – Καν;

...

Γράφει ο Άγγελος Ανδρέου

Με μια φράση: Ο κακός χαμός. Αρχικά, συνάντησε νομικά εμπόδια σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα του πάλαι ποτέ ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, μετά η πρωταγωνίστρια αποχώρησε λίγο πριν τα γυρίσματα επικαλούμενη προσωπικούς λόγους, γυρίστηκε τελικά μέσα σε έξι εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, βγήκε το αρχικό trailer στο διαδίκτυο και λίγες ώρες μετά αποσύρθηκε κακήν κακώς από την εταιρεία παραγωγής.

Το Welcome to New York αφηγείται την στιγμή της σύλληψης του Στρος Καν στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, μετά την καταγγελία της περιβόητης καμαριέρας για απόπειρα βιασμού της από τον γάλλο πολιτικό. Σύμφωνα με το IndieWire, που πρόλαβε να δει το trailer, η ταινία υπόσχεται μια εκπληκτική σκηνοθεσία από τον Abel Ferrara, με μουσική από τους  Goldfrapp.

Η ταινία εστίαζει στη σκοτεινή πλευρά του Στρος Καν, στην προσωπική του ζωή με τις συμμετοχές σε σεξουαλικά πάρτυ και τους πληρωμένους έρωτες και λιγότερο στο πολιτικό παρασκήνιο της σύλληψης του. Γιατί ας μην ξεχνάμε πως αυτή η καταγγελία της καμαριέρας έγινε τη στιγμή που η δημοτικότητα του Στρος Καν έφτανε στα ύψη σε μια εποχή που ετοιμαζόταν να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ