Πρώτη φωτογραφία από το… μασκαρεμένο cast του «Suicide Squad»

Η Margot Robbie ως Harley Quinn και ο Will Smith ως Deadshot !

Κι ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται για τη νέα ταινία από DC Comics, o σκηνοθέτης David Ayer συγκέντρωσε το βασικό καστ για την πρώτη φωτογραφία της ομάδας Task Force X ή αλλιώς του «Suicide Squad» !

O David Ayer συνεχίζει να παίζει με την αγωνία των θεατών αποκαλύπτοντας σιγά σιγά τις μεταμορφώσεις των ηθοποιών για τη νέα πολυαναμενόμενη ταινία από DC, δίνοντας πρώτα την φωτό του Jared Leto στο ρόλο του Joker στο κοινό και στη συνέχεια τη φωτογραφία αυτή όλης της ομάδας.

Αν δεν τους αναγνωρίσατε όλους από αριστερά προς τα δεξιά έχουμε : τον Adam Beach στο ρόλο του Slipknot, τον Jai CourtneyDivergent«, «Insurgent«) ως Captain Boomerang, το μοντέλο Cara Delevigne ως Enchantress, την Karen Fukuhara (γονατιστή) ως Katana, τον Joel Kinnaman («Child 44«, «Run All Night«) ως Rick Flagg, την Margot RobbieThe Wolf of Wall Street«, «Focus«) φυσικά ως Harley Quinn, τον Will Smith ως Deadshot, τον Adewale Akinnuoye-Agbaje ως Killer Croc και τον Jay Hernandez ως El Diablo.

Από τη φωτογραφία λείπουν οι Ike Barinholtz (ως Hugo Strange), Scott Eastwood, Raymond Olubowale (θα βρίσκεται στο ρόλο του King Shark), Alex Meraz, Jim Parrack (ως Deathstroke), o Common (του οποίου ο ρόλος δεν έχει αποκαλυφτεί ακόμα) και η  Viola Davis («The Help», «Prisoners«) που θα ερμηνεύσει την Amanda Waller, και, τέλος ο Jared Leto του οποίου ο Joker αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες.

Προβλέπουμε αντιδράσεις των φανς της DC Comics λόγω της κάπως πιο μοντέρνας και ελαφρώς παραλλαγμένης αμφίεσης των villains της, ωστόσο εμείς την αναμένουμε τον Αύγουστο του 2016 με μεγάλη αγωνία !

Και πριν σας αφήσουμε σας δίνουμε και μια φωτογραφία με μια πιο λεπτομερή ματιά στο κουστούμι του Deadshot (κάτω από τον οποίο κρύβεται ο Will Smith) :

Will-Smith-Deadshot-Suicide-Squad-IGN

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ