Το πρώτο trailer του «Suicide Squad» είναι εδώ

Και είναι πιο σκοτεινό από ό,τι περιμένατε

Κι ενώ το official full-length τρέιλερ του «Batman V Superman : Dawn of Justice» έκανε πρεμιέρα στο San Diego Comic-Con (το οποίο από πολλούς συζητείται ότι είναι πιθανόν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων), όλοι αναρωτιούνταν γιατί δεν κυκλοφόρησε κι επισήμως στο ευρέως κοινό το πολυαναμενόμενο trailer του «Suicide Squad», ίσως της πιο πολυσυζητημένης ταινίας των τελευταίων μηνών, στο πλευρό του «Star Wars : The Force Awakens».

Μετά από δυο μέρες λοιπόν που ρίχναμε κλεφτές ματιές σε leaks του trailer αυτού από κάμερες με σχετικά χαμηλή ανάλυση, ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε χωρίς να κουράζουμε τα μάτια μας και να παρατηρήσουμε την κάθε του λεπτομέρεια.

Για την ιστορία, η Warner Bros πληροφορηθήκαμε ότι σκόπευε να δώσει το trailer αυτό ως ένα μοναδικό Comic-Con προνόμιο προς στιγμήν και να αργήσει μερικούς μήνες (!) ακόμα την κυκλοφορία του trailer αυτού, αλλά «δεν μπορούσαν να επιτρέψουν άλλο την παράνομη αναπαραγωγή και την αναπαράσταση της ταινίας μέσω τόσο χαμηλής ανάλυσης». Όπως και να ‘χει, εμάς μια χαρά μας βόλεψε.

Η επίλεκτη (από την κυβέρνηση) Suicide Squad λοιπόν είναι (όπως έχουμε αναφέρει ξανά) ένα βήμα πιο κοντά – 5 Αυγούστου του 2016 ανοίγει στις αίθουσες των ΗΠΑ, υπομονή ακόμα.

Στο παρακάτω σύντομο trailer απολαύσαμε σχεδόν όλους τους βασικούς ηθοποιούς (Will Smith, Joel Kinnaman, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne, Karen Fukuhara, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jay Hernandez, Adam Beach, Viola Davis, και, φυσικά, τελευταίος και καλύτερος ο μεταμορφωμένος Jared Leto με κάπως αλλαγμένη φωνή, αλλά με τα tattoo που μας «υποσχέθηκε» και διάθεση να μας εκπλήξει ευχάριστα στον iconic ρόλο του Joker. Σημαντικό bonus η εμφάνιση του Ben Affleck στο ρόλο του Batman στην ταινία !

Απολαύστε την πρώτη σας ματιά στο «Suicide Squad» και παρατηρήστε ότι περισσότερο με «Dark Knight»  θα μοιάζει από άποψης μουσικής και σκηνοθεσίας/σκηνογραφίας παρά για μια κωμική περιπετειούλα. Σας καλεί να το πάρετε «really, really» σοβαρά :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ