Τα κορίτσια της «Ocean»

Ένα all-star female cast θα αποτελέσει την κινηματογραφική εντεκάδα του "Ocean's Eight"

Φαίνεται πως το (εμπορικά αποτυχημένο εξαιτίας των haters) remake των Ghostbusters με γυναικείο cast, άνοιξε μια πόρτα που ίσως κλείσει δύσκολα (εκτός κι αν το επόμενο να γίνει στη σειρά remake πατώσει, όπως πάτωσε το προαναφερθέν): Ο Gary Ross θέλει να σκηνοθετήσει ένα remake του «Ocean’s Eleven», με τον τίτλο «Ocean’s Eight» και έχει ήδη υπόψη του κάποιες πρωτοκλασάτες πρωταγωνίστριες του Hollywood…

Η Sandra Bullock και η Cate Blanchett είναι μέσα στη λίστα με τις υποψήφιες (αν και δεν γνωρίζουμε αν το ξέρουν οι ίδιες) ενώ κάποιες από τις άλλες κυρίες που αναφέρει το Deadline ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να συμμετέχουν στο film είναι η Anne Hathaway, η Rihanna, η Helena Bonham Carter, η exotic Mindy Kaling και η Awkwafina (δεν την γνωρίζω την κυρία, δεν είστε οι μόνοι).

Το remake δεν θα έχει μόνο παρόμοιο τίτλο με το πρωτότυπο, αλλά ο Steven Soderbergh (που σκηνοθέτησε το «Ο.Ε») θα είναι ο παραγωγός, ενώ φημολογείται πως θα δούμε να περνούν σε cameos και κάποιοι από τους πρωταγωνιστές του.

Τέλος να πούμε πως η κυριαρχία των γυναικών στο project αυτό δεν θα περιοριστεί μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και πίσω από αυτές, καθώς η Olivia Milch έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ross, κάτι που σημαίνει ίσως λιγότερος σεξισμός και πιθανότατα περισσότερο ανδρικό γυμνό στην οθόνη. Εμείς απλά θα ευχηθούμε να πάνε κάλά οι συζητήσεις τους και να τις δούμε όλες τους σε κάποιον ρόλο στην ταινία. Τα γυρίσματα αρχίζουν τον Οκτώβριο και στην παραγωγή είναι η Village Roadshow Pictures και η Warner Bros.

Χρήστος Σφιάτκος

Παιδί του lifestyle και του κινηματογράφου, ο Χρήστος περνάει τις μέρες και τις νύχτες του στην πόλη διαβάζοντας άπειρα ξένα περιοδικά (καθώς τα ελληνικά έχουν κλείσει), βλέποντας ταινίες, τουιτάροντας και κάνοντας (συνήθως) μεταμεσονύχτιους περιπάτους με τον σκύλο του στα σοκάκια και τα πάρκα των βορείων προαστίων.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ