Τα πρώτα σχέδια του ΗΒΟ για τη νέα σεζόν

Δυο καινούριες τηλεοπτικές σειρές από Adam McKay και Kathryn Bigelow

Μετά την αποχώρηση του Michael Lombardo από το HBO, o Casey Bloys έκανε την πρώτη του κίνηση ως ο νέος διευθυντής προγράμματος του καναλιού. Συγκεκριμένα, παρήγγειλε τα πιλοτικά επεισόδια για δυο πολλά υποσχόμενες δραματικές τηλεοπτικές σειρές.

Η πρώτη, υπό τον τίτλο “Succession”, έρχεται από τον Adam McKay (Όσκαρ σεναρίου για το “The Big Short”), ο οποίος θα σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισόδιο. Πρόκειται για ένα δράμα επικεντρωμένο σε μια πλούσια και ισχυρή οικογένεια, η οποία όμως είναι άκρως δυσλειτουργική. Ο Will Ferrell θα είναι παραγωγός και έτσι θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί και πάλι με τον McKay, μετά τα δυο “Anchorman” και το “Step Brothers”. Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου θα γράψει ο υποψήφιος για Όσκαρ για το “In the loop”, Jesse Armstrong.

Από την Kathryn Bigelow (η πρώτη και μοναδική γυναίκα βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθεσίας) έρχεται το δεύτερο οικογενειακό δράμα, το οποίο θα τιτλοφορείται “Mogadishu, Minnesota” και θα καταπιάνεται με την κοινότητα των Σομαλών στη Μινεάπολη. Η σειρά υπόσχεται να είναι μια ενδελεχής ματιά στις στρατολογήσεις Τζιχαντιστών. Ο Σομαλό-Καναδός ράπερ K’naan Warsame θα υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία, ενώ παραγωγός μαζί με την Bigelow θα είναι και η Carolyn Strauss (“Game of thrones”).

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ