Τα μελλοντικά σχέδια της Disney για το σύμπαν του Star Wars αποκαλύπτονται

Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα τα σχέδια της Disney

Σχεδόν πριν από 2 χρόνια, πίσω την άνοιξη του 2013, πριν ακόμα το “Star Wars: The Force Awakens” τιτλοφορηθεί, όταν ακόμα κάποιες φήμες έκαναν λόγο για μια θερινή πρεμιέρα της ταινίας μέσα στο 2015, η Disney είχε ταυτόχρονα αποκαλύψει  τότε στο CinemaCon, τα μελλοντικά σχέδια της για δύο ακόμα ταινίες, όπου και θα συμπλήρωναν την νέα αυτή τριλογία.  Ωστόσο ως γνωστόν πλέον σήμερα, μια ακόμα σειρά από αυτόνομα φιλμς, τα οποία και θα συμπλήρωσουν το νέο saga, βρίσκονταν επίσης στα μελλοντικά σχέδια του κινηματογραφικού κολοσσού.

Επιτέλους βρισκόμαστε πλέον στο 2015, και όσον αφορά το “Star Wars: The Force Awakens” πλέον ξέρουμε πως δεν θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε πριν από τις 18 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, με μια αυτόνομη συνέχεια του φιλμ να αναμένεται τον επόμενο χρόνο, προετοιμάζοντας  το έδαφος για το episode VIII. To standalone φιλμ που θα ακολουθήσει την σίγουρη επιτυχία του box-office, έχοντας στο τιμόνι της σκηνοθεσίας τον Gareth Edwards, ψάχνει όπως είναι γνωστό ήδη για το cast, ενώ τώρα είναι επίσης διαθέσιμες και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του τιτάνιου αυτού franchise, με τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις, για όλες τις ταινίες που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Bob Iger, απευθυνόμενος πρόσφατα στους μετόχους της εταιρίας, αναφέρθηκε στην πρόοδο του Star Wars, καθώς και τα σχέδια τους για το μέλλον. Ο Iger πιο συγκεκριμένα είπε: « Ως ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν το κινηματογραφικό πλατό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων… όντας ταυτόχρονα ένας από τους λίγους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο μέρος του κινηματογραφικού υλικού μέχρι στιγμής… μπορώ πλέον να διαβεβαιώσω τα εκατομμύρια των οπαδών του Star Wars, πως η πολυετής αναμονή τους άξιζε τον κόπο. Μιλάμε φυσικά για την αρχή μια νέας εποχής αφήγησης στο σύμπαν του Star Wars. Τον επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσει η πρώτη αυτόνομη ταινία, έχοντας φυσικά ως βάση τους νέους αυτούς χαρακτήρες, την οποία και θα ακολουθήσει ένα χρόνο αργότερα το “Star Wars: Episode VIII”, ενώ η νέα αυτή τριλογία θα κλείσει το 2019 με το Episode IX».

Φυσικά γνωρίζαμε ήδη, πως τόσο το επεισόδιο VIII (το οποίο και θα σκηνοθετηθεί από τον Rian Johnson), καθώς και το επεισόδιο IX, θα πραγματοποιούσαν την πρεμιέρα τους το 2017 και 2019 αντίστοιχα, έχοντας στο νου φυσικά πως οι αυτόνομες ταινίες έχουν προγραμματιστεί για να προβληθούν εν τω μέσω της νέας τριλογίας. Ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που οι πληροφορίες  αυτές επισημοποιούνται δια στόματος Bob Iger.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επερχόμενες ταινίες της νέας τριλογίας, μα και την πρώτη αυτόνομη προσθήκη που αναμένεται μετά το επεισόδιο VII, δεν έχεις παρά να μείνεις συντονισμένος.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ