Βρέθηκαν τα χαμένα bloopers του STAR WARS. Δες το βίντεο.

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος Τον περασμένο Ιούλιο μια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους στο Comic- Con σκληροπυρηνικούς Geeks. Ο μοντέρ και συγγραφέας J.W.Rinzler ψάχνοντας υλικό για τo “Making Of” ανακάλυψε...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

o-STAR-WARS-BLOOPERS-facebook

Τον περασμένο Ιούλιο μια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους στο Comic- Con σκληροπυρηνικούς Geeks. Ο μοντέρ και συγγραφέας J.W.Rinzler ψάχνοντας υλικό για τo “Making Of” ανακάλυψε την εδώ και πολλά χρόνια χαμένη μπομπίνα με τα bloopers του πρώτου (ή τέταρτου αν θέλετε) STAR WARS.

Μπορεί το πλάνο με τον stormtrooper που χτυπάει το κεφάλι του στη πόρτα να έμεινε στη ταινία και να έγινε κλασσικό, αλλά υπήρχαν και πολλά άλλα αστεία περιστατικά που ποτέ δεν είδαν το φως. Στη συγκεκριμένη μπομπίνα λοιπόν υπάρχει μια συρραφή από bloopers και είχε φτιαχτεί με σκοπό να προβληθεί στους συμμετέχοντες στη ταινία, μετά το πέρας των γυρισμάτων.

Η μπομπίνα θρύλος για πολλά χρόνια είχε χαθεί αλλά πλέον είναι ανεβασμένη σε βίντεο στο Youtube κι έχει γίνει ήδη viral όπως ήταν αναμενόμενο. Ανάμεσα στα σαρδαμ θα δεις μεταξύ άλλων τον Han Solo να τρώει το μικρόφωνο του, τον Luke Skywalker να αναρωτιέται ποιος είναι ο σωστός τρόπος να προφέρεις τη λέξη “supernova” αλλά και φυσικά αδέξιους stormtroopers που δυσκολεύονται να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους.

Δες παρακάτω το περίφημο 36 χρόνων βίντεο.

(σ.σ. Τα πρώτα 50 δευτερόλεπτα είναι χωρίς ήχο.)


Δείτε εδώ το αφιέρωμα μας στο Star Wars

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ