Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα θα κάνει την πρεμιέρα τους στις Νύχτες Πρεμιέρας!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Η πρώτη ελληνική επική ταινία φαντασίας “Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα: Αδάμαστος”, ή στα αγγλικά “The Dragonphoenix Chronicles: Indomitable”, έχει δημιουργήσει τρελό μπαζ τον τελευταίο καιρό. Τα πρώτα δύο trailers τα οποία κυκλοφόρησαν δείχνουν μια ταινία η οποία όχι μόνο υπόσχεται πολλά αλλά θα ικανοποιήσει τους φανς, και όχι μόνο, του είδους.

Όλοι ανυπομονούμε να απολαύσουμε την συγκεκριμένη ταινία στις αίθουσες αλλά ακόμα δεν είχαμε ακούσει κάποια ημερομηνία. Μέχρι σήμερα. Ανακοινώθηκε λοιπόν ότι η ταινία “Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα: Αδάμαστος” θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στο 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18-29 Σεπτεμβρίου!

Η ταινία, η οποία έγινε με ένα μεγάλο μέρος της έγινε με την βοήθεια του crowdfunding και βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Γιάννη Ρουμπούλια, σε σκηνοθεσία του Θάνου Κερμίτση, ο οποίος είχε βραβευτεί στο παρελθόν για τις μικρού μήκους ταινίες του και πρόκειται για την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία, και μιλάει για την ιστορία ενός σκλάβου που προσπαθεί να αποδράσει, πιάνοντας ως όμηρο την κόρη του στρατηγού, προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στην πατρίδα του, ελεύθερος.

Το πρόγραμμα του 19ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Δες το πρώτο trailer της ταινίας εδώ.

Διάβασε την συνέντευξη του Θάνου Κερμίτση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ