Κινηματογραφικά artworks για “κρέμασμα”!

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή Η αγάπη μας εδώ στο Reel.gr για περίτεχνα, πρωτότυπα και εναλλακτικά κινηματογραφικά posters, έχεις καταλάβει και εσυ πως είναι τεράστια.  Και πως...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Η αγάπη μας εδώ στο Reel.gr για περίτεχνα, πρωτότυπα και εναλλακτικά κινηματογραφικά posters, έχεις καταλάβει και εσυ πως είναι τεράστια.  Και πως να μην είναι δηλαδή αφού τις περισσότερες φορές οι δημιουργοί που βρίσκονται πίσω από αυτά τα μικρά θαύματα, δίνουν όλο τους το είναι προκειμένου να εγκλωβίσουν την αίσθηση που αποπνέει μια ταινία.

Αυτή την φορά “φιλοξενούμε” στο site μας την εκπληκτική δουλειά της σχεδιάστριας και εικονογράφου, Alice X. Zhang, η οποία όπως θα δεις και εσυ παρακάτω, έχει προφανέστατα αναγάγει την δουλειά της σε πρωτοκλασάτη τέχνη, δημιουργώντας μοναδικά posters γεμάτα δυναμισμό και ελεύθερες χρωματικές πινελιές που συνθέτουν ένα καθόλα γοητευτικό και απρόσμενο αποτέλεσμα.

Ένας από τους λόγους που προσωπικά θα ήθελα να ταξιδεύω, είναι για να θαυμάζω από κοντά τέτοιου είδους έργα, μιας που η Zhang έχει ήδη κλείσει την έκθεσή της με τίτλο “Moments” στην Bottlneck Gallery του Brooklyn.  Παρόλα αυτά και ακόμη κι αν δεν έχουμε αυτήν την δυνατότητα, δεν μας εμποδίζει τίποτα από το να απολαύσουμε τα μαγικά αποτελέσματα της δουλειάς της μέσα από την κοινή αγάπη που μοιραζόμαστε για κάθε τι κινηματογραφικό εδώ, στην ιντερνετική συχνότητα του Reel.gr.

«The Girl with the Dragon Tattoo»

«The Constant Gardener»

«The Departed»

«LOTR: The Fellowship of the Ring»

«Django Unchained»

«The Prestige»

«Leon: The Professional»

«Lost in Translation»

«In the Mood for Love»

«Moonrise Kingdom»

«Slumdog Millionaire»

«Pulp Fiction»

«Eternal Sunshine of the Spotless Mind»

«The Dark Knight»

«There Will Be Blood»

«Game of Thrones»

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ