Τα υπέροχα posters της Mondo για το art show της Disney

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή Τα posters της Mondo αποτελούν πάντα μια καλή αφορμή για νέο.  Πόσο μάλλον όταν αρχίζουν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μερικά εκ των...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

disney-pixarΤα posters της Mondo αποτελούν πάντα μια καλή αφορμή για νέο.  Πόσο μάλλον όταν αρχίζουν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μερικά εκ των posters που θα γεμίσουν τον χώρο της γκαλερί της Mondo στις 7 Μαρτίου, με αφορμή την έκθεση της Disney, “Νothing’s Impossible”.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει μερικά εντυπωσιακά δείγματα σύγχρονης, καλλιτεχνικής φαντασίας για μερικές από τις πιο αγαπημένες ταινίες της Disney, όπως τα “Alice in Wonderland”, “Sleeping Beauty” και “Fantasia”, αλλά και της Pixar, όπως το “Up”, το φουτουριστικό “Wall-E” και το “The Incredibles”.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από τις 7, μέχρι και τις 11 Μαρτίου και θα πραγματοποιηθεί στο Austin από το Oh My Disney.

Εμείς μπορούμε τουλάχιστον να χαζέψουμε τα υπέροχα posters μέσω του Reel.gr και να φανταστούμε πόσο ωραία θα ταίριαζαν (και αυτά), κάπου στο σπίτι μας.

incredibles

Tom-Whalen-Aladdin

Tiny-Kitten-Teeth-101-Dalmations

black holewall-e

up

new alice v3

fantasia

David-Petersen-The-Rescuers

cat in space

beauty

 

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ