Τα character posters του «Nymph()maniac» έφτασαν και είναι…οργασμικά!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

nymphomaniac-poster

Η προωθητική καμπάνια του επικείμενου Nymph()maniac του Lars Von Trier, είναι πανέξυπνη μέχρι στιγμής, προσφέροντας μας με μικρά, σχεδόν σαδιστικά, βήματα, στοιχεία της ταινίας. Αν μέχρι τώρα οι πληροφορίες περιορίζονταν στα κεφάλαια που είναι χωρισμένη η ταινία, αυτή τη φορά ο Δανός αποφάσισε να μας δώσει μία γερή δόση οπτικού υλικού, βγάζοντας στη δημοσιότητα τα character posters.

Προσοχή όμως: δεν αναφερόμαστε σε κοινές αφίσες, αλλά αντάξιες του buzz που έχει δημιουργήσει η σίγουρα πάρα πολύ προκλητική ταινία του Τρίερ. Ένας ένας οι πρωταγωνιστές παρουσιάζονται στις πιο προσωπικές στιγμές τους: Charlotte Gainsbourg, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, Uma Thurman, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Mia Goth, Sophie Kennedy Clark, Stacy Martin και Stellan Skarsgard σε εικόνες που δείχνουν ξεκάθαρα την έντονη ερωτική επιθυμία.

Τέλος ο μινιμαλισμός και τα κειμενάκια, ο Δανός μας σοκάρει όπως τόσο καλά ξέρει να κάνει, κι εμείς αναφωνούμε «Τι έχουν να δουν τα μάτια μας άραγε;».

Δείτε το πρώτο κεφάλαιο του Nymp()maniac
Δείτε το δεύτερο κεφάλαιο του Nymp()maniac
Δείτε το τρίτο κεφάλαιο του Nymph()maniac
Δείτε το τέταρτο κεφάλαιο του Nymph()maniac

Charlotte_Gainsbourg

Christian_Slater

Connie_Nielsen

Jamie_Bell

Mia_Goth

Shia_LaBeouf

Sophie_Kennedy_Clark

Stacy_Martin

Stellan_Skarsgard

Uma_Thurman

Willem_Dafoe

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*