Πρώτο teaser και poster για το reboot του “The Mummy”

Με τους Tom Cruise, Russell Crowe

“Την είδα. Είναι αληθινή!”

H Universal Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer και poster για το “The Mummy”, το ριμέικ της original και κλασσικής ταινίας του 1999.

Ο Tom Cruise είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της φρέσκιας εκδοχής ενός θρύλου που πάντα κινούσε το ενδιαφέρον σε όλες τις κουλτούρες του κόσμου ανά τους αιώνες : της μούμιας.

Μια αρχαία βασίλισσα που η ζωή της είχε φερθεί άδικα, παρότι είναι θαμμένη κάτω από την έρημο και ασφαλισμένη γερά σε έναν τάφο, ξυπνάει στην τωρινή εποχή φέρνοντας μαζί όλη την κακία που είχε προφανώς μαζέψει τα χρόνια της αδράνειάς της και τώρα είναι έτοιμη να την εξαπολύσει κάνοντας μεγάλο κακό στο ανθρώπινο γένος (φυσικά).

Από τις χρυσές ερήμους της Μέσης Ανατολής μέχρι τους κρυμμένους λαβύρινθους του σημερινού Λονδίνου, η Μούμια αναμένεται να είναι ένα συναρπαστικό blockbuster στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Tom Cruise και Russell Crowe, αλλά και το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν ενδιαφέροντα ονόματα όπως Annabelle Wallis (Peaky Blinders), Jake Johnsonκαι Courtney B. Vance.

Δείτε το πρώτο teaser και poster παρακάτω:

 

mummyposter

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ